Ki mit ebédel ma?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy semmi ötletem. A sütőm nem üzemel, így a sütőben sült ételek kizárva, a tésztákat unja a család, a levessel nem laknak jól. Tele van a fagyasztó hússal, van minden kb itthon, most volt a nagybevásarlas mégse jut eszembe semmi, mert válogatós a család. Tegnap töltött káposzta volt, de már elfogyott. Ötleteket várok. Köszi mindenkii2022. júl. 13. 11:07
2/31 anonim válasza:
Nem leszek nagy segítség, de az volt a kérdés, ki mit ebédel ma? Én menüztető cégtől rendeltem a mai ebédemet, erdei gyümölcs leves édesítőszerrel, friss saláta joghurtos öntettel, grilezett csirkemell csíkokkal. Ez a diabétesz menü, cukorbeteg vagyok.
3/31 anonim válasza:
Hát akkor k#rva fantáziátlan lehetsz.
4/31 A kérdező kommentje:
Nem, csak vagy a gyerekek nem esznek, vagy a férjem, vagy megfozom és senki nem eszik belőle. Tudod, semmi nem jó senkinek akármi jut eszembe valaki nem szereti, vagy épp unja már és "blee, az nem kell".
A többieknek köszönöm a választ, joetvagyat nektek.
2022. júl. 13. 11:24
5/31 anonim válasza:
Ilyenkor miért nem kérdezed meg tőlük hogy mit ennének?
6/31 A kérdező kommentje:
Mert a válasz az egyik gyerektől a pizza.. tegnap rendeltem neki vacsira, nem ehetünk mindig pizzát. :D A ferjuramnak mindegy, rám bízza, találjak ki valami jót.. A legkisebb gyerkőc meg meg "nem tudom" amit válaszol rá. 😂 Nem vagyok velük előrébb.
2022. júl. 13. 11:32
9/31 anonim válasza:
Brokkoli krémleves maradt tegnapról, másodiknak szilvás gombócot főzök.
10/31 anonim válasza:
Nálunk babfőzelék kolbásszal. Maradék borsó leves benne főtt csirkeszárnnyal. Akinek nem tetszik ehet vajas kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!