Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételekkel várjam a...

Milyen ételekkel várjam a vendégeimet, ha nem tudok főzni?

Figyelt kérdés

Ketten vannak, nem válogatósak, nem érzékenyek, nem allergiásak.

Én sajnos nem tudok főzni, csak reggelire szoktam magamnak összedobni végtelenül egyszerű omlettet például.

A vendégeim külföldiek, úgyhogy gondoltam veszek nekik lángost, vagy összedobok nekik egy túróstésztát (tudom, tudom, elég proli :D de ők még úgysem láttak ilyet), de félő, hogy az egyszerű tésztát is elrontanám.

Van valami ötletetek?

Nem ma jönnek, úgyhogy van időm készülni.

2022. júl. 9. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Értelmezés Tudálékoska!

Ha valaki vega, vagy vegán, akkor ezzel az információval kezdte volna, mivel EZ A DÖNTŐ!

Nem tudom hány éves vagy, de tanulj meg valamit elengedni, amiben egyértelműen nincs igazad, ne pedig védd a védhetetlent! ...és erről gondolom most 8 oldalon elvitatkozunk, mindenki "örömére"

2022. júl. 9. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
7%

Elöször is, te veszekszel meg bunkóskodsz.

Másodszor rengeteg hasonló kérdésnél derül ki, hogy a vendégek nem esznek ezt-azt, csak elfelejtette odaírni a kérdezö.

Harmadszor éppen azt írtam, hogy az elsö válaszom UTÁN írta a kérdezö, hogy húsevök, elöre meg nem láthattam, mit fog majd írni.

Negyedszer semmi köze az egésznek az életkoromhoz, de szerintem nem kell semmit megtanulnom.

Ötödször, részemröl lezártam a veled való írogatást, mert csak veszekedni akarsz.

2022. júl. 9. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Rántott dolgokat bárki tud készíteni. Sajt, hús, cs.szárny, karfiol, stb. Mellé saláták. Egyébként, aki tud olvasni (a neten recepteket), főzni is tud.
2022. júl. 9. 19:22
 14/16 A kérdező kommentje:

Gyakran olvasgatom ezt a kategóriát, ezért kezdtem azzal a mondattal a kérdést amivel, mert tudtam, hogy ez lesz az első, amit kérdezni fogtok.

Nem írtam le külön, de a felsorolásba az is beletartozik, hogy nem vegák/vegetáriánusak. Feltüntettem volna, ha a hús nem jöhetne szóba.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2022. júl. 9. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

Vegetáriánus vagyok, szerintem a válogatós lefedi XD

Ha flancolni akarsz, nézz erdélyi túrós csusza receptet! Annyival bonyolultabb, mint a sima, hogy rétegezve bevágod az egészet a sütőbe. Egy uborka saláta is viszonylag egyszerű mellé vagy veszel valami savanyúságot.

Ha egyszer rászánod az időt, energiát a tanulásra, a tokányok sem bonyolultak, általában tésztával szokták enni őket és kellően húsosak. Második lépésnek jó lehet.

Étterembe vinni őket sem rossz ötlet.

2022. júl. 9. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
24%
Én mindig ropit, pattogatottkukoricát szolgálok fel. Salátaöntetet teszek kis tálkákba mártogathatják bele a ropit.
2022. júl. 10. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!