Milyen ételekkel várjam a vendégeimet, ha nem tudok főzni?
Ketten vannak, nem válogatósak, nem érzékenyek, nem allergiásak.
Én sajnos nem tudok főzni, csak reggelire szoktam magamnak összedobni végtelenül egyszerű omlettet például.
A vendégeim külföldiek, úgyhogy gondoltam veszek nekik lángost, vagy összedobok nekik egy túróstésztát (tudom, tudom, elég proli :D de ők még úgysem láttak ilyet), de félő, hogy az egyszerű tésztát is elrontanám.
Van valami ötletetek?
Nem ma jönnek, úgyhogy van időm készülni.
Értelmezés Tudálékoska!
Ha valaki vega, vagy vegán, akkor ezzel az információval kezdte volna, mivel EZ A DÖNTŐ!
Nem tudom hány éves vagy, de tanulj meg valamit elengedni, amiben egyértelműen nincs igazad, ne pedig védd a védhetetlent! ...és erről gondolom most 8 oldalon elvitatkozunk, mindenki "örömére"
Elöször is, te veszekszel meg bunkóskodsz.
Másodszor rengeteg hasonló kérdésnél derül ki, hogy a vendégek nem esznek ezt-azt, csak elfelejtette odaírni a kérdezö.
Harmadszor éppen azt írtam, hogy az elsö válaszom UTÁN írta a kérdezö, hogy húsevök, elöre meg nem láthattam, mit fog majd írni.
Negyedszer semmi köze az egésznek az életkoromhoz, de szerintem nem kell semmit megtanulnom.
Ötödször, részemröl lezártam a veled való írogatást, mert csak veszekedni akarsz.
Gyakran olvasgatom ezt a kategóriát, ezért kezdtem azzal a mondattal a kérdést amivel, mert tudtam, hogy ez lesz az első, amit kérdezni fogtok.
Nem írtam le külön, de a felsorolásba az is beletartozik, hogy nem vegák/vegetáriánusak. Feltüntettem volna, ha a hús nem jöhetne szóba.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Vegetáriánus vagyok, szerintem a válogatós lefedi XD
Ha flancolni akarsz, nézz erdélyi túrós csusza receptet! Annyival bonyolultabb, mint a sima, hogy rétegezve bevágod az egészet a sütőbe. Egy uborka saláta is viszonylag egyszerű mellé vagy veszel valami savanyúságot.
Ha egyszer rászánod az időt, energiát a tanulásra, a tokányok sem bonyolultak, általában tésztával szokták enni őket és kellően húsosak. Második lépésnek jó lehet.
Étterembe vinni őket sem rossz ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!