Mi a különbség a habtejszín, kávétejszín és főzőtejszín között?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 17:51
1/4 anonim válasza:
A habtejszin amit kemény habbá felverve a süti tetejére halmoznak, zsírosabb.
A kávétejszin, az lazább, kevésbé zsíros, inkább tejszerű.
A főzőtejszin közepesen zsíros, nem verhető fel habbá,
az étel besűrítéséhez, krémes állagúvá tételéhez használják.
2/4 A kérdező kommentje:
Szóval a zsírtartalom. Köszi. Esetleg azt nem tudod, hogy az angol single cream, double cream is a zsírtartalom miatt kapte-e ezeket a neveket?
(Én csak italokat készítek tejszínnel, sütit nem )
2022. júl. 5. 17:57
3/4 anonim válasza:
Igen, single 20 körül, double 50 körül
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. júl. 5. 18:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!