Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Keményre főtt tojást kint...

Keményre főtt tojást kint felejtettem éjszakára a konyhapulton, meg szabad még így enni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem. A tojások 0:00 pontban méreggé változnak, és innentől a pokol kénköves bűzével szaglanak. Csak gumikesztyűvel fogd meg, és védőszemüveget el ne felejts venni. Hátha szétdurran a fejlődő gázoktól.
2022. jún. 23. 08:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Wow, köszike. Nem gondoltam, hogy ennyire izgalmas lesz.
2022. jún. 23. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Viccet félretéve szerintem semmi baja, ha nincs valami extrém meleg a konyhában.

Főleg ha nincs feltörve. Viszont gusztustalan lesz az állaga, ha már nem jó.

2022. jún. 23. 08:32
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

A keményre fött tojást (héjában) napokig lehet fogyasztani mindenféle hütés nélkül, nem véletlen szokás több napos kirándulásokra is vinni.

Semmi bajod sem lesz töle, nyugodtan megeheted.

Ha netán kezdene romlani, akkor ragacsos és kifejezetten svanyúan büdös lesz.

2022. jún. 23. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Köszönjük Emese. Nyilván a német szupermarketek ezt ezek szerint nem tudják, amikor hűtetlenül van a főtt tojás a polcokon.
2022. jún. 23. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindkettő elfogyott, fincsi volt, köszi a válaszokat.
2022. jún. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!