Ki találta ki a finomfőzeléket?
Figyelt kérdés
Ki volt az az elvetemült gazember, aki kitalálta a finomfőzeléket? Aki tudja, írja meg, továbbá jelölje be, hogy ő szereti-e a finomfőzeléket.2022. jún. 20. 20:57
11/26 anonim válasza:
10. Köszi, de ezt én is tudom. Csupán a főzelék nevének eredetére próbáltam rávilágítani.
12/26 anonim válasza:
11. Rossz válasz, a név a FINOMRA VÁGOTT zöldségekre utal.
14/26 anonim válasza:
Szerintem finom, én nagyon szeretem, az oviban ahol dolgozom szoktam enni. Otthon még nem csináltam a családnak, de otthon még jobb lenne. Fasírttal, pörivel, sült hússal, nyami.
15/26 anonim válasza:
Én már "vidámfőzelékkel" is találkoztam.:)
17/26 anonim válasza:
#5: A Jókai-bablevest is a kényszer szülte, mégis népszerű étel lett. ;-)
18/26 anonim válasza:
Nagyon szeretem a finomfőzeléket. Ami rengeteget ad hozzá, ha a vége előtt pár perccel jó sok, apróra vágott friss petrezselyemzöldet adunk hozzá. Ég és föld, ha teszünk bele, vagy ha nem.
19/26 anonim válasza:
Én utálom az összes fajta főzeléket. Az ovis és sulis menzán sikeresen megutáltatták velem, otthon pedig sosem főztünk ilyesmit. Így én még egyik fajtából se ettem finomat és mivel felnőttként kerülöm, mint a tüzes vasat, nem is fogok :D
20/26 anonim válasza:
17-es: milyen "kényszer" szülte a Jókai-bablevest???? Jókai kedvenc levese volt, az egyetlen "kényszer" az volt, hogy anyukájának sokszor kellett ezt fözni a fiának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!