Ha igazán éhesek vagytok mentek a kocsival és láttok egy útszéli kolbászozót,hány másodperc míg eltűnteted a kolbászt kenyérrel?
Nekem olyan 20-30másodperc,két karaj kenyér,megy szál kolbász,mustárral.
Mikor nagyon kajás voltam.Kolbászt kettéharaptam,kenyért utánküldtem,kólával leöblítettem.
Nagyjából három! -Amíg elmegyek mellette és kikerül a látóteremből...
Az útszéli "kolbászozókból" kettő kategória van!
Az első három per munkáért szó szerint ingre-gatyára vetkőztet és 85-90 %-os bizonyossággal a bőr és nemi gondozóba vezet ezt követően utad, - ráadásul meg kérik az árát is a "kolbászozásnak" rendesen.
A másik "kolbászozó" magát vendéglátósnak beállító köztörvényes útonálló, - aki platinaárban méri a "vendégszeretetét"! Nagyjából három százalékuknak kitűzött célja, hogy egészséges ennivalót adjon, elégedetten távozz tőle és eszedbe is jusson később, hogy oda még vissza is menj, - a többi csak meggazdagodni szeretne egy pikomásodperc alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!