Mit egyek ha semmi nincs itthon igazából?( kenyér, alma, kis romlott szalámi( előbb dobtam azt ki) Boltba nem tudok menni mert bezárt.
Figyelt kérdés
Nagyon éhes vagyok már.2022. jún. 14. 16:41
21/28 anonim válasza:
"Ez szerinted ÉTEL???? Mert szerintem legjobb esetben moslék, de semmiképpen nem egészséges"
Majd megváltozik a véleményed, ha ide is begyűrűzik a háború és 2 hete nem ettél mást, csak penészes kukai kenyeret.
22/28 anonim válasza:
Kizárt hogy ne legyen otthon pár tojás. EGy rántottát két perc összeütni.
23/28 anonim válasza:
NEM, nem változik meg a véleményem, mert akkor akenyeret emgeszem magában, de cukros tejbe áztatni normális ember nem szokta!
24/28 anonim válasza:
Akkor a fogatlan öregek már nem normálisak? Szerintem ezt gondold még át.😂
25/28 anonim válasza:
Egy "fogatlan öregnek" egyáltalán nem ilyesmit kellene ennie, ez csak cukor minden hasznos összetevö nélkül, ettöl csak beteg lesz!
27/28 anonim válasza:
Hogy jutott a komment szekció a cukros kenyérhez? Nem is értem...
Kérdező. Hány éves vagy? Pénzed van? Ha igen, elmész a boltba veszel magadnak ami kell, haza mégy és megfőzöd.
Ha nincs pénzed, akkor eszed ami van.
28/28 anonim válasza:
Gyerek vagy? Akkor ne kritizáld a szüleidet. Nem csoda, ha a napi munka mellett nem akar naponta főzni.
Ha meg felnőtt, miért laksz még mindig otthon? Jobb a mamahotel, mint a saját lábodra állni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!