Ajánlanátok olcsó, kiadós bolti édességeket?
32. De drága cuccok.
A kerdező meg ócsót akar...
Nem ezt várod, de adok egy tanácsot. Még most szoktasd le a rendszeres nasiról, amíg nem válik kényszerűvé a lemondás. Lehet már év végén eljutunk oda, hogy vagy esztek, vagy számlát fizettek.
Kezdésképp határozd meg, hogy hetente hányszor lehet édességet venni és enni, aztán havonta szépen csökkentsd az adagot, majd a napok számát. Gyereknél nem javaslom a hirtelen leszoktatást, náluk ez sokkal rosszabb eredményhez vezet mint egy felnőttnél.
Mi ritkán veszünk nasit, úgyhogy annyira nem ismerem a felhozatalt, de ár-érték arányban szerintem a lidlös túrórudi nagyon jó, talán Pilos márka 270 ft körül volt, amikor utoljára vettem, 5 db van benne.
Tesco étcsokoládéval bevont puszedli gyümölcsös töltelékkel 200 g, 219 Ft, szintén jó és kiadós.
Óriás Milka tábla szokott 600 Ft körül lenni akciósan szinte minden boltban.
Lidlben az Oreo keksz utánzat is olcsó és finom.
Natúr joghurt+fagyasztott meggyet szoktunk összekeverni, sokkal olcsóbb és finomabb, mint a kész joghurt, és negyedannyira jön ki, ötször annyi gyümölcstartalommal, nem tudom ez belefér-e a bolti nasiba, de hátha... :)
Sajátmárkásakat érdemes nézni amúgy szinte mindenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!