Ajánlanátok olcsó, kiadós bolti édességeket?
Fú, kérdező, szerintem ne magadat próbáld mentegetni ilyen gagyi idézetekkel, hanem azon gondolkodj inkább, min kéne változtatnod, hogy a gyereked ne nélkülözzön.
Vagy jöjjünk mi is idézetekkel a szülői felelösségről?
"Remélem megtapasztalod, egyszer, hogy milyen érzés, amikor nem tudsz a gyerekednek egy kis édességet adni, ha kér..."
Te írtad. És szerintem, amikor már problémát okoz venni néhanapján egy kis chipset, vagy ahogy itt példaként volt írva, 1500 forintot havonta nasira költeni, akkor feltehetően másra sem telik.
"De olyan részletekben, hogy csak ámulok a fantáziátoko,n... de nem épp jó értelemben..."
Szerintem a részünkről nem fantáziálgatás, ha azt állítjuk hogy a gyereked alaposan el lett kényeztetve.😂
Ha ilyeneket sütsz akkor nem vagy olyan szegény
Visszaugrottam egy egy idézettel. Ez a sütés dolog nagyon mellé ment...Tortákat, nagyon finom házi sütiket, zserbót, krémest, beiglit, fánkot, hagyományos húzogatós rétest, imádok sütni, de akinek ez kis korától alap, annak néha érdekesebb bizony a bolti cucc, ez van. Ilyen fura dolgok vannak az univerzumban...
Veszel egy Turo Rudi aztán az elég. 30 éves vagyok de soha nem veszek “nasit”.
Zserbó, bejgli, tortak ezek mind drágák a dió, vaj, tejszín miatt.
Ha ilyeneket tudsz sütni akkor hol a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!