Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom, ha nem...

Lehet valami bajom, ha nem főtt át rendesen a krumpli?

Figyelt kérdés
Burgonya gratint csináltam, vékony szeletekre vágtam a krumplit, de több rétegben tettem, és az egyik réteg nem lett az igazi. Nem vészes, ízre nem érzem, hogy nyers lenne, de állagra még nem teljesen puha. Lehet bajom, ha így eszem? (visszatenni már nem akarom, mert a tetejére,- a nem túl jó recept szerint- tettem sajtot, ami meg éppen csak nem égett oda.)
2022. jún. 3. 15:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért nem kellett volna forrón megenni. :D
2022. jún. 3. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki forrón szereti... 😉
2022. jún. 3. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!