Fogyasztható még a bodzadzörp így, vagy mindenképp öntsem ki?
Sajnos ez kuka.
Egyébként hol áztattad? Mert ha ehhez a recepthez ragaszkodsz, mindenképp hűtőben ázzon, és ahogy írta már valaki, felforralt, majd lehűtött vízbe.
Na, ezért nem iszom idegenben bodzaszörpöt!
Ha egy szál virágot kap az ember, azon is cserélni kell a vizet, nem napokig rohasztani!
Én a déli órákban szedem a teljesen kinyilt tányérokat, dupla mennyiséget mint amit a recept ír, de előtte ne legyen eső, mert lemossa a virágport.
Kb. 6-7 órát áztatom, szirupot főzök, bele citromkarika és az enyém aranyló nektár, nem egy erjedő possadvány.
Ha forralás után nem lesz penészes a víz, akkor arra enged következtetni hogy elég rossz minőségű a víz ha két nap alatt penészfoltos lesz a teteje állás és beáztatás után. Egyébként a penész ha még nem látszik szabad szemmel akkor már olyan mennyiség lehet az ételen ami káros és a többi ételről származó penésszel összeadódik a hatása.
Vagy már a virágon volt a penész, amit szedtél...
Ennél hitelesebb forrás nem kell arról, hogy miért kell figyelnünk rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!