Majonézes franciasaláta meddig fogyasztható?
Figyelt kérdés
Az alapja gyorsfagyasztott franciasaláta keverék. Van még benne virsli, tojás, és majonéz. Minden megfőzve. A majonézen kívül :D2022. jan. 2. 13:09
1/8 anonim válasza:
Házi majonéz nyers tojásból vagy bolti tubusból? Utóbbi esetben meg lehet enni egy pár napig.
2/8 anonim válasza:
Ha karácsonyi menü volt én biztosan nem enném meg, de ha most szilveszteri vacsora akkor még meg lehet enni, mondjuk max.3nap.Virsli,tojás is van benne, azért az nem marad meg tartósan.
3/8 A kérdező kommentje:
31-én készült, bolti majonézzel.
Holnap megehető még?
2022. jan. 2. 15:03
4/8 anonim válasza:
Meg. A bolti majonéz hűtve tárolható. A többi eleme is. Ez a majonézfélelem még abból az időből származik, amikor nyers tojásból csinálták háznál.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem is a majonéz miatt kérdezem főként, hanem a benne lévő főtt tojás miatt.
2022. jan. 2. 16:58
6/8 A kérdező kommentje:
Mert azt tudom, hogy a főtt tojás eláll három napig, de így ételben, mással összekeverve, összeérve, nem tudom.
2022. jan. 2. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!