Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meddig ehető a Mcdonaldos burger?

Meddig ehető a Mcdonaldos burger?

Figyelt kérdés
Tegnap estére vettem egy csibe burgert de már nem ettem meg és hazahoztam. Viszont elfelejtettem hűtőbe tenni, de most megenném! Még meg lehet?

2022. máj. 3. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Hűtő nélkül talán egy hétig is.

Hűtőben akár egy évig is elvan, volt róla több videó.

2022. máj. 3. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Az elsőre ne hallgass, óriási baromságot beszél. De ha tegnap vetted azt ma még megeheted nyugodtan.
2022. máj. 3. 11:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2022. máj. 3. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Számomra csak addig, amíg meleg.
2022. máj. 3. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Másnaposan még simán ehető, de már nem lesz olyan az íze, mint frissen.

Amúgy ha kiszárítod, természetesen eláll évekig is, mint bármi más. De az meg már nem az ehető kategória.

2022. máj. 3. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megenném
2022. máj. 3. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden ehető. Legalább 1x.
2022. máj. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.