Melyik árt jobban? (Igen, tudom, h mindegyik káros! )
*Péntek első óra lyukas óra. Egy-két haverom néha elmennek kocsmázni, nem isszák magukat talajrészegre, ne gondoljunk ilyesmire, csak ott elvannak, mert nem jön később buszuk v ilyesmi és ott elfüstölik meg elvadászozzák az időt suli előtt...
*Én és pár másik barátom nem gyakran iszunk, de ha igen, akkor nagyon. Értsd: Hétvégén lesz pl. parti, hatan leszünk+0,7 l piros abszint+hasonlók...szóval nem absztinenskedünk, na...:P
A kérdés nem az, hogy milyenek a mai fiatalok, hanem arra lennék kíváncsi, hosszútávon melyik ártalmasabb. Csak eszembe jutott és most kíváncsi lennék a (normális, szép hosszú ;D)válaszaitokra. :) Köszi szépen! ^^
Minden alkesz egy pohár sörrel kezdi a karierjét.
Az ha valaki tiniként hozzászokik ahhoz hogy részegen induljon a nap nagyon gáz mert ök lesznek azzok akik az első munkanapra részegen menek hogy oldják a feszültséget, aztán csak lesnek mért rugják ki öket.
Az meg hogy minden hétvégén bedobsz 1-2 pohár kemély italt megint nem jó mert hozzászoksz és késöbb 1 pohár sörnél nem tudsz megállni mert nem érzed azt a felszabaditó érzést.
hát szerintem ha az a "pl party" minden hétvégén van, akkor a ti ivásotok is rendszeres:D és akkor Ti szívjátok meg jobban, hamarabb.
egyébként egyik eset sem egészséges, de sztem akár mind kettőn túl esnek a fiatalok.
ha tényleg csak időközi az a "pl party" akkor viszont nem értem miért kell ilyen sokat és töményet inni, mert ha annyira nagyon ritkán isztok már 1-2 pohár fejbeüt.
szerintem:D
Ha nem 1-2 naponta ülnek be kocsmázni, akkor az első egészségesebb.
A legtöbb méregnél sokkal károsabb a túladagolás (alkoholnál: részegség), mint a gyakrabban fogyasztott kis mennyiség.
(A "piros abszintról" jobb ha tudjátok, hogy az csak festett vodka durván túlárazva. Magyarországon pénzkidobás "abszintot" venni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!