Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meg fog orrolni rám a pizzafut...

Meg fog orrolni rám a pizzafutár, ha nem adok neki borravalót?

Figyelt kérdés
Kevés pénzem van, de nyilván ez lerí majd a rendelésem értékéből is (620ért rendeltem egy 16cm-es pizzát).
2010. szept. 16. 14:19
1 2
 11/15 anonim válasza:
Utolsó elótti.A multikba kapható félkész pizza ami 200 ft-ba kerül az egy sz*r.Azért még 100 ftot se adnék.A teljesen otthon elkészített pizza az jó.A rendelt pizza is finom azért egyszerűbb sok embernek az.
2010. szept. 16. 17:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Megnézném, hogy néni hogyan hozna ki egy otthoni pizzáz 100 forintból. Arra nem gondol, hogy a hozzávalók is pénzbe kerülnek, meg kell őket vásárolni, és ami fiatalok nem úgy állnak hozzá, hogy "jaj, de hát alap, hogy liszt tojás, élesztő, tej, tejföl, pizzaszósz, kolbász, szalámi, zöldségek, sajt, vagy akármi más van a hűtőben"!

Ha ezeket így mind meg kéne venni a pizzához, akkor már sokkal többe kerülne, mintha megrendelné 600 Ft-ért. A sajt már önmagában is elvinné a felét, pedig nem is lenne sok.

Ha meg mindenből megveszi a legolcsóbbat, előbb fog kikötni az intenzíven, mintha megrendelte volna pizzát, ahol kell valamennyi garanciát vállalni a frissességre.

Aztán nem említettük, hogy amit a konyhában össze tudna szerencsétlenkedni, aztán meg várni a sütésre - na, szóval ezek miatt nem éri meg.

2010. szept. 16. 20:49
 13/15 anonim válasza:
59%
Igen, van olyan pizzafutár, aki "megorrol". Közeli ismerősöm, úgyhogy hallottam már egy-két megjegyzését az olyanokról, akik a pénzt forintra kiszámolva mennek ki a pizzáért. De ő csak egy a sokból, úgyhogy én mindig adok, még ha 10-20-30 Ft-ot is, mert a pizzafutár csak egy gályarab a gépezetben. Neki az eladásból semmi haszna nincs, általában 4 órában bejelentett rabszolgákról van szó, akik félig-meddig a borravalóból élnek. És van olyan cég, ahol saját autóval kell kivinni a pizzát, nincs a cégnek autója. Én borzasztóan elfogult vagyok pedig, a fent említett "ismerősöm" miatt, de mint mondtam ő kivételes eset.
2010. szept. 17. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Butaság.

Pizzafutárkondás nagyon is jövedelmező, megéri csinálni egy olcsó motorral ami keveset fogyaszt.

Részletek:

- pizzafutár ingyen ehet étteremtől szerződéstől függően pl: napi 2. 500Ft -ot a munkaideje alatt

- van napibér pl: 8 -12.000ft, borravaló napi: 4 - +6.000Ft, kiszállítás/ benzin pénz ami címenként 3 - 5Ft, körzettől azaz távolságtól függően.

Pizzafutárkondás egy könnyen elvégezhető munka, nem kell nyelveken beszélni, diploma, szociális képesség... csak kell egy olcsó, keveset fogyasztó motor/ kis autó + ismerni kell a címeket ahova kiszállítasz.

Borravalónak nagyon örülnek a futárok, ezt magamból kiindulva tudom, általában a kifizetett összeg 10% szokták borravalóul adni, pl: 2.700Ft értékben rendeltél, ebben az eseteben a elvárható borravaló 270Ft, de ha nem adod akkor is jól jár a pizzafutár.

2018. ápr. 11. 14:24
 15/15 anonim ***** válasza:
300 - 500 címenként.
2018. ápr. 11. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!