Ha késik a pizzafutár, akkor is köteles vagyok átvenni az ételt?
Üdv!
ez majdem olyan, mint a postai kézbesítés. Mivel megrendelted, így köteles vagy átvenni. Természetesen a késésért árleszállítást kérhetsz. Ha meg nem megy bele, akkor legközelebb ne attól a pizzástól rendelj...
Ne haragudj,de valószínűleg azalatt a 20 perc alatt nem a fenekét vakargatta...
Létezik forgalmi dugó, lehet problémás az előtted rendelő,bármi. Ennyi emberség nincs benned?
Van bennem, de már ez a 4edik eset volt. És most CSAK 20 percet késett, legutóbb majdnem 5 óra hosszát!!! És utána mobilon hívogatott a csaj hogy otthon vagyok e még és mondtam neki hogy nem kell már a rendelés mert elindultam dolgozni, és akkor fél óráig rinyált nekem a telefonba hogy jaj léci léci maradj még otthon mindjárt megyek, meg hogy a szomszédnak hagy' adja már át, vagy hol van a munkahelyem, eljön oda, hiába mondtam neki hogy 10 órai rendelés óta már 2szer megebédeltem és nehogy már még ő zaklat telefonon 5 percenként...
most is rendeltem a pizzát és tudtam hogy késni fognak megint, csak nem hittem hogy ilyen keveset.
Úgyhogy elhiheted hogy emberséges vagyok, mert a pizzafutárnak még csak szóvá sem tettem a késést egyszersem, nehogy megsértsem gyermeki világát. Ráadásul nem a város másik végén lakok hogy ne lehessen kiérni időben, ezért nem értem hogy miért vállalják az 1 órát ha sehogysem képesek betartani azt...
Szia!
Nem vagy köteles átvenni, de jobb, ha legközelebb nem onnan rendelsz, ki tudja mit kapsz...
A "nem adok borravalót a futárnak" nem túl jó megoldás, a legtöbb esetben ők azok akik baromira nem tehetnek róla, hogy később jött ki. Nézd meg néha a blokkot, akkor ütik be, amikor elindul a futár, érdekes dolgokat fogsz látni rajta.
Csak azt nem értem, ha már jártál így ezzel a céggel, akkor miért tőlük rendelsz?
Talán csak megennéd :D
Szerintem egy-két telefont megér, hogy más cégek bevállalnak-e speckó pizzát, nem? Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!