Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha késik a pizzafutár, akkor...

Ha késik a pizzafutár, akkor is köteles vagyok átvenni az ételt?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk az 1 órás kiszállítási időn túl hozza ki a pizzát, nem 1-2 perccel, hanem 20-al, akkor köteles vagyok átvenni, vagy nem kéne engedni az árból?
2009. aug. 30. 16:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagy köteles átvenni. Vagy engedni kéne, vagy mondjuk bónusz üdítő stb.
2009. aug. 30. 16:14
 2/12 anonim válasza:
92%

Üdv!

ez majdem olyan, mint a postai kézbesítés. Mivel megrendelted, így köteles vagy átvenni. Természetesen a késésért árleszállítást kérhetsz. Ha meg nem megy bele, akkor legközelebb ne attól a pizzástól rendelj...

2009. aug. 30. 16:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Rendes postai kézbesítésért előre fizetek, ha meg valaki utánvéttel ad fel valamit és én nem akarom átvenni és kifizetni, nem kötelezhetnek rá, beviszik a postára, várnak vele 30 napot aztán bezúzzák a csomagot... tehát a posta nem jó példa rá :)
2009. aug. 30. 16:38
 4/12 anonim válasza:
24%

Ne haragudj,de valószínűleg azalatt a 20 perc alatt nem a fenekét vakargatta...

Létezik forgalmi dugó, lehet problémás az előtted rendelő,bármi. Ennyi emberség nincs benned?

2009. aug. 30. 16:41
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Én ilyenkor nem adok borravalót, és marha mérges vagyok. Amikor azt mondja, hogy maximum 1 óra! és kijön másfél óra alatt. Egyszer majdnem betelefonáltam, hogy stornó, amikor megérkezett a futár, és csak azért nem hajtottam el a francba, mert nagydarab kopasz volt. Amúgy szerintem a max. 1 óra is elég sok idő.
2009. aug. 30. 16:46
 6/12 A kérdező kommentje:

Van bennem, de már ez a 4edik eset volt. És most CSAK 20 percet késett, legutóbb majdnem 5 óra hosszát!!! És utána mobilon hívogatott a csaj hogy otthon vagyok e még és mondtam neki hogy nem kell már a rendelés mert elindultam dolgozni, és akkor fél óráig rinyált nekem a telefonba hogy jaj léci léci maradj még otthon mindjárt megyek, meg hogy a szomszédnak hagy' adja már át, vagy hol van a munkahelyem, eljön oda, hiába mondtam neki hogy 10 órai rendelés óta már 2szer megebédeltem és nehogy már még ő zaklat telefonon 5 percenként...

most is rendeltem a pizzát és tudtam hogy késni fognak megint, csak nem hittem hogy ilyen keveset.

Úgyhogy elhiheted hogy emberséges vagyok, mert a pizzafutárnak még csak szóvá sem tettem a késést egyszersem, nehogy megsértsem gyermeki világát. Ráadásul nem a város másik végén lakok hogy ne lehessen kiérni időben, ezért nem értem hogy miért vállalják az 1 órát ha sehogysem képesek betartani azt...

2009. aug. 30. 16:51
 7/12 tade ***** válasza:
100%
Hat en nem vennem at. Kinek kell egy kihult pizza? Azert masfel ora keses szerintem nagyon durva. En anno Gyorbe jartam suliba, es ott emlekszem egyik pizzeriabol lehetett rendelni, ugy, hogyha a futar tullepte az 1 ora kesest, akkor nem kellett kifizetned a pizzat.
2009. aug. 30. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem vagy köteles átvenni, de jobb, ha legközelebb nem onnan rendelsz, ki tudja mit kapsz...

A "nem adok borravalót a futárnak" nem túl jó megoldás, a legtöbb esetben ők azok akik baromira nem tehetnek róla, hogy később jött ki. Nézd meg néha a blokkot, akkor ütik be, amikor elindul a futár, érdekes dolgokat fogsz látni rajta.

Csak azt nem értem, ha már jártál így ezzel a céggel, akkor miért tőlük rendelsz?

2009. aug. 31. 15:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Mert egyedül ők csinálják azt a fajta pizzát amit megeszek.
2009. aug. 31. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Talán csak megennéd :D

Szerintem egy-két telefont megér, hogy más cégek bevállalnak-e speckó pizzát, nem? Sok sikert!

2009. szept. 1. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!