18 Talán nem egy kiragadott példát kéne nézni?
De segítek:én meg ismerek olyan vegát aki 60 évesen maratont fut, és valahogy egészségesebb, mint az 40éves cukorbeteg mindenevő, akinek levágják a lábát de úgyis tolja tovább a napi fél kiló vödrös nápolyit.
Sőt, olyat is ismerek, aki meg gyerekkorában meghal.
Semmit nem jelent egy-egy eset kiemelése.
"Tojással, túróval, sajttal, lencsével, meg még ezer dologban van fehérje. Ti tényleg ennyire nem vagytok képben?"
Heti 10 ezerből sokat ehetsz ezekből :D
Dikk csóró meghívjalak egy ebédre?
"Nézd, én nem vagyok vega, de hányni tudok attól, ha valaki egy buta fasz."
Akkor nem nagyon kéne tükörbe nézned, cimbora.
1 példát írtam, igen. Vagy írjam ide a többi 261253453 db-ot is? Te tutira csak oltott lehetsz ennyi ésszel, és hiába mutatja neked az ember a 100 ezer fős csoportot, amiben mindenki a mellékhatásokról regél, neked az sem elég! :D Minden témában pont annyi eszed van, mint amennyi létszik.
Primitív félszerzet.
Ja, oltásellenes vagy?
Szolhattal volna, hogy ilyen szinten hülye vagy, akkor nem is próbálkozom.
23. Ne írd ide a többi példát, ugyanis azt kéne felfogni, hogy a te környezetedből kiragadott példák sosem lesznek bizonyító erejűek egy kutatással szemben pl.
Ha ezt nem fogod fel, akkor nem tudok veled mit kezdeni.
De egyszerűbben: linkelj cikket, ahol alátámasztják amit mondasz, mert az, hogy a szomszéd gizike néni mit evett es meddig élt, remélem érted, hogy nem releváns.
3 fő, 30-35 ezer /hét
Macskák és a kutya kb. 8000/hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!