Aggódik a fene :D Csak mi legalább be tudjuk vallani, hogy nem eszünk egészségesen, ti meg áltatjátok magatokat
"vannak értelmesebb emberek is, akik nem akarnak 50évesen az átlagmagyar betegségekben meghalni."
Aha, mesélj még! Mesélek én is! A 90 éves szerinted egészségtelenül táplálkozó bácsika élesztette újra a 40-50 körüli qrvaegészséges vegetáriánus szomszéd nőt. Még jó, hogy ott volt a bácsika!
Hús nélkül simán lehet egészségesen élni, ha más állati eredetűt fogyaszt az illető. Ha tejterméket és tojást sem eszik például, akkor viszont a gondolat is nevetséges, hogy kétszer akkora anyagi ráfordítás nélkül egészségesen étkezzen. A növényi fehérje optimális mennyiségben és minőségben mocsokdrága, szóval vagy rászánsz havi 200-at a kajára vagy lofasz nem vagy te, nemhogy egészséges.
De itt csak arról volt szó, hogy húst nem eszik. Az simán tartható átlagos ráfordítással is, egészségesen. Más meg tejterméket nem eszik, mert pl laktózérzékeny, mégis köszöni, jól megvan.
Jó öreg cherrypicking. A hülyék elsőszámú érvelési stratégiája. Olyan, mintha azt mondanád, hogy a fogamzásgátló nem használ semmit, mert estek már teherbe a használata alatt. Miközben kutatási eredmények garmadája igazolja, hogy 95% fölötti hatékonysággal operálnak. A statisztikába beletartozik egy hibaszázalék is. Ha egy kicsit is képzett lennél, már belédverték volna az alapokat ilyen szempontból, de úgy látszik, nem jutottál el érettségire sem.
Nézd, én nem vagyok vega, de hányni tudok attól, ha valaki egy buta fasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!