Ha egyáltalán nem szeretnék kenyeret vásárolni, akkor mit reggelizzek, ami árban jobban megéri?
Sajnos nagyon drága a kenyér, szeretném valahogy kikerülni mostmár. Sajnos kifli, zsemle másnapra kőkemény, bárhol veszem, reggel pedig nincs időm vásárolni munka előtt. Zabkását szoktam néha, de nem ehetek minden reggel azt, főleg, hogy banánnal készítem, ami szintén drága. Rántottát, tojást pedig mivel ehetném, ami nem kenyér? Rizs? (Egyébként szinte csak szendvics miatt szoktunk kenyeret vásárolni).
Nagyon köszönöm a válaszokat/ tippeket!
Miért ne ehetnék minden nap zabkását? Én kb. 5 éve eszek zabpelyhet mazsolása és tejjel reggel, nem tiltja semmilyen törvény.
Aki variálós, az fizessen is érte
Zabkását lehet enni sósan is. Hihetetlen, de finomabb mint édesen.
Víz, só, kis lila vagy vöröshagyma bele, ízlés szerint chili öntet, rá egy tükörtojás. És variálni végtelen formában.
Kenyérfélét pedig nejlonban kell tárolni, hogy ne száradjon ki. Egyre nehezebb, mert már mindenhol a papírzacsiba lehet csak szinte szedegetni, abban pedig másnapra tényleg teljesen kiszárad, de egy normálisabb pl aldis vagy lidl-s pékárú azért nejlonban simán ehető 3-4 napig.
Nagy összességében pedig sajnos tényleg a kenyér a legolcsóbb akkor is, ha másnap már nem olyan… jól lehet lakni zöldségekkel is, de 300g normális paradicsom aminek íze is van 4x annyiba kerül mint egy kiló kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!