Ha egyáltalán nem szeretnék kenyeret vásárolni, akkor mit reggelizzek, ami árban jobban megéri?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon drága a kenyér, szeretném valahogy kikerülni mostmár. Sajnos kifli, zsemle másnapra kőkemény, bárhol veszem, reggel pedig nincs időm vásárolni munka előtt. Zabkását szoktam néha, de nem ehetek minden reggel azt, főleg, hogy banánnal készítem, ami szintén drága. Rántottát, tojást pedig mivel ehetném, ami nem kenyér? Rizs? (Egyébként szinte csak szendvics miatt szoktunk kenyeret vásárolni).
Nagyon köszönöm a válaszokat/ tippeket!
2022. ápr. 18. 09:05
1/17 anonim válasza:
Esetleg ha te sütnél magadnak? Nem nagy kunszt.
2/17 anonim válasza:
vettünk egy kenyérsütőt kb 32 e ftért.( de vehetsz olcsóbban is) Azóta kenyeret sem vettünk, és elég olcsón kijön belőle. Esetleg érdemes utána nézned. Befektetés, de vissza hozza az árát.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem jó a sütőm és nem merem bekapcsolni. Pénzem meg nincs megjavíttatni/ újat venni :(. Egyszer találtam egy kenyérreceptet, amit serpenyőben, gázon meg lehet sütni, de az kicsi lenne és olyan sok ideig sülne, hogy a gázszámla miatt mindegy ha boltban megveszem.
2022. ápr. 18. 09:23
4/17 anonim válasza:
Zabkása, puffasztott rizs, rizs, krumpli, tészta, kuszkusz...ezekkel mind kipótolhatod.
5/17 anonim válasza:
Lepényfélék készítése, krumplilángos.
6/17 anonim válasza:
Én például imádom a friss pirítost, amihez pont a szárazabb kenyér, zsömle vagy kifli tökéletes. Azt sem szeretnéd?
7/17 anonim válasza:
En kenyer nelkul eszem a rantottat pl, szerintem egyaltalan nem kell hozza. Ha nem erzed eleg tartalmasnak (pedig az), akkor dobalj bele zoldsegeket, bacont, stb.
Zabkasaba sem kell egy egesz furt banan, par darab egy hetig eleg, ha frissen veszed es nem ugy, amikor mar majdnem kezd barnulni.
8/17 anonim válasza:
A kenyér drága, de a kifli nem? Ne vicceljünk már. A kenyérnél olcsóbb megoldást nem nagyon fogsz találni.
10/17 anonim válasza:
A megszáradt kenyeret meg lehet piritani és isteni bármihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!