Gyomorkorgás. ötletek?
Figyelt kérdés
reggel felkelek..elmegyek busszal suliba és még nincs étvágyam ha eszek akkor rosszul vagyok utána..Órán meg viszont korog a hasam? Mit kezdjek vele?Evésen kivül mit lehet óra közbe tenni ellene?2010. szept. 13. 19:37
1/8 anonim válasza:
ha korog óra közben a gyomrod, mondd azt: dörög, de nem villámlik?!
2/8 A kérdező kommentje:
dehülye vaagy xdxdxd
2010. szept. 13. 19:42
3/8 anonim válasza:
Igyál eleget reggelente és 1./0. óra előtt is közvetlenül. Valamint szerintem attól ha suli előtt eszel 2 kocka csokit, attól nem fogsz elhízni, erre nem foghatod ;) sőt, még jót is fog tenni az agyműködésednek. És már sem éhgyomorral vagy suliban. Az már csak mellékes, hogy nagyon finom is *-* x)
4/8 anonim válasza:
Tudsz esetleg inni vizet órán? Talán az jó lenne.
5/8 anonim válasza:
én is pont így vagyok vele :)
és én mindig viszek magammal vmit,amit titokban tudok nassolgatni óra közben,h kibírjam óra végéig :)
6/8 anonim válasza:
ha eszel pont azért korog, mert éppen ettél és emészt ha nem ettél mégis korog akkor pedig azért morog, mert még nem ettél semmit és szűkül a gyomrod! Kicsit vicces de ez van!
7/8 A kérdező kommentje:
Nemtudok inni órán..tanárok nem engedik meg=\.A csokis ötlet tetszik majd kipróbálom:). Én sajnos nemtudnék titokba nassolni órán mert első padba ülök..és úgy kicsit nehézkess lenne=\.Nekem általába akkor korog ha éhes vagyok.De akkor viszont nagyoon:S:S és hangosan.. ilyenkor beszoktam húzni a hasam amennyire tudom..:S de akkor is van hogy hangosan korog.
2010. szept. 13. 20:03
8/8 anonim válasza:
Szia! 2. válaszoló vagyok. Még utólag leírnám, hogy a csoki helyett akár 1-2 db kockacukrot is meg lehet enni reggel. :)
Nekem beváltak legalábbis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!