Szerintetek? Sürgős!
Figyelt kérdés
na az a helyzet h reggel suli előtt csomagolt anyu 4 kiflit amiben májkrém és paradicsom szeletek voltak, és ezekből megettem 2-őt a suliban. az előbb megéheztem, és elővettem a táskából és megettem mind kettőt. most meg mintha a szervezetem vissza akarná dobni. nos szerintetek meg tud romlani ennyi idő alatt?2010. szept. 13. 18:53
1/7 anonim válasza:
Egészen valószínűtlen, hogy ennyi idő alatt megromoljon.
Szerintem más oka lehet a rosszullétednek (vírus, bacilus, akármi.)
2/7 anonim válasza:
A májkrém elég zsiros,megfeküdte a gyomrod.
3/7 A kérdező kommentje:
hát mondjuk szerintem se az volt romlott, csak előtte semmi bajom nem volt. de ilyen többször is szokott lenni velem, hogy éhes vagyok, eszek és rosszul leszek utána, de ez csak itthon szokott lenni. am köszi a válaszod
2010. szept. 13. 18:59
4/7 A kérdező kommentje:
igen mondjuk lehet hogy ez miatt van.
2010. szept. 13. 19:01
5/7 anonim válasza:
nem habzsoltál?mert ha kapkodod, attól is rosszul lehetsz!
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon nem szoktam habzsolni, de sokak szerint nem rágom meg elégszer, vagyis túl nagy darabokban nyelek. de ebbe még nagyon nem gondoltam bele
2010. szept. 13. 19:16
7/7 anonim válasza:
Ha nyár lenne, és közel 40 fok akkor esetleg megromolhatna ilyen gyorsan. De sajnos nincs ilyen meleg, igy kizárt hogy ennyi idő alatt megromlott volna a májkrém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!