Minden avokádó főttojás-ízű, vagy az enyém volt romlott?
Akartam neked írni, hogy az enyém milyen volt, de aztán rájöttem, hogy amit én ettem az egy mangó volt. :))
Én is meglepődtem először, mert az meg fenyőfa és picit barack ízű volt. De gondolom ezek ilyen érdekesek, nem feltétlenül volt romlott. Később vegyél mégegyet és kóstold meg, ha az is ilyen akkor nem neked találták ki. De szerintem ezt úgy magában nem is nagyon eszegetik, inkább készítenek belőle krémet, levest, mártogatóst, valamit.
"Az avokádó íze sem fog sokkolóan hatni, elég semleges, jól fűszerezhető. Külsőre nagyon tetszetős, körte alakú, sötétzöld gyümölcs nagy maggal a közepén. Nyersen fogyasztjuk, röviddel tálalás előtt célszerű elkészíteni, mert hamar megbarnul a húsa. Legkézenfekvőbb és talán legismertebb elkészítési módja a pürésítés, azaz ha finom fokhagymás guacamolét készítünk belőle. Ezen kívül csinálhatunk belőle krémlevest, salátát, tehetjük szendvicsbe is. "
Így vélekednek az ízéről: kimondottan nyersízű valami, inkább savankás, kicsit zöldes.
olyan olajkás, olvadós, picit diós, és tényleg savankás, főleg ha éretlenkés is.
- egyébként a főtt tojás 2 szó, mert sok lenne a 3 mássalhangzó (t) már egymás mellett.
Köszi a válaszod, biztos tök jó fej vagy, átjött belőle.
"Főtt tojás ízű"? Ööööö, amúgy híresen jó a helyesírásom, de ezek szerint ez kifogott rajtam. Holnap meg megkóstolom a másik avokádót is, ha az se ízlik, többet nem veszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!