Fagyasztóban tárolni a kenyeret tényleg egészségtelen?
Kis településen élünk,nagyon rossz a helyi kisbolt pék kínálata és drága is.
Így hetente-kéthetente ha bemegyünk a városba,akkor szoktam kenyeret,kiflit, péksütit venni,beteszem a fagyasztóba és minden nap veszek ki annyit amennyi elfogy.
Nekem ez nagyon bevált semmi mellékizét vagy bármit nem érzek így a termékeken.
Viszont egy kollégám azt mondta ezt így nagyon egészségtelen.Én erről még nem hallottam... Vélemények?
Miért lenne egészségtelen? Ott akármeddig eláll, és mindig frissen tudod enni.
Mellékíze akkor lesz, ha nem megfelelöen lesz fagyasztva és átveszi más valami ízét.
Több mint 30 éve fagyasztok kenyeret, péksüteményeket és azt fogyasztjuk, semmi bajunk.
Ilyesmit még soha nem is hallottam, hogy egészségtelen lenne!
Ne hallgass a kollegádra!
Biztos vmi áltudományhívő, összeesküvéselméletekben hívő....
Konkretumot nem mondott?
Mindenesetre ostobaság!
Köszönöm!
Én sem hallottam még erről,de most megnyugodtam
Szerintem keveri a kollégád a szezont a fazonnal.
Hűtőben nem ajánlatos tárolni a kenyeret, mert sokkal gyorsabban romlik a minősége, bepenészedik meg minden.
A fagyasztással nincs gond.
Igazából még könnyebb dolgunk lenne a cáfolattal, ha visszakérdeztél volna, hogy mégis miért gondolja egyáltalán azt, hogy egészségtelen.
Mert őszintén szólva lövésem sincs, miből gondolhatja.
8-as, sokaknak a mikróhoz hasonlóan a fagyasztó is az ördögtől való.
Kérdező, én is fagyasztok kenyeret, mert a félkilós min. egy hétig elég nekem (csak én eszek gluténmentesen), és nem akarom, hogy megromoljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!