Valaki megmondaná, hol lehet finom halvát beszerezni?
Lidl-n kívül, mert az csak szezonális.
Ááááh, megkértem ismerősömet hozzon külföldről nekem. Hozott is, bele is éltem magam, itthon annyira nem lehet kapni, hihetetlen, úgy volt ma megkapom, erre kapok egy telefont, hogy bocsi apuci megette. Egy éve áhítozok rá, annyira szeretem. És lehet most a terhesség játszik velem, de úristen sírva tudnék fakadni, hogy nem kapom meg. + még itt reklámozták is, hogy a legjobbat hozztam neked Törökországból. Tisztára felrobbanok a dühtől. Volt ott náluk összeveszés, ennyit mondott rá apuci --> nem volt rá írva a neve, erről ennyit. Wáá , igen hisztis lettem, olyan rég próbálok szerezni. Kéééérleeek segítsetek, hol lehet finomat venni?
Sajnos nem :( Nincs ismerősöm külföldön, aki küldhetne vagy hozhatna. Kérdeztem belvárosban török étteremben embereket, hátha ők tudnának, de nem hoznak/csinálnak :S
Bio boltban lehet kapni, de az borzalmas, az vmi teljesen más :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!