Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki megmondaná, hol lehet...

Valaki megmondaná, hol lehet finom halvát beszerezni?

Figyelt kérdés

Lidl-n kívül, mert az csak szezonális.

Ááááh, megkértem ismerősömet hozzon külföldről nekem. Hozott is, bele is éltem magam, itthon annyira nem lehet kapni, hihetetlen, úgy volt ma megkapom, erre kapok egy telefont, hogy bocsi apuci megette. Egy éve áhítozok rá, annyira szeretem. És lehet most a terhesség játszik velem, de úristen sírva tudnék fakadni, hogy nem kapom meg. + még itt reklámozták is, hogy a legjobbat hozztam neked Törökországból. Tisztára felrobbanok a dühtől. Volt ott náluk összeveszés, ennyit mondott rá apuci --> nem volt rá írva a neve, erről ennyit. Wáá , igen hisztis lettem, olyan rég próbálok szerezni. Kéééérleeek segítsetek, hol lehet finomat venni?

2010. szept. 12. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
A nagycsarnokban, az azsia bt-ben lehetett anno kapni, de nem tudom, hogy meg mindig lehet-e. Bar szerintem finom halva nem letezik:D
2010. szept. 12. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Budapesten a Práter utca sarkán.
2010. szept. 13. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Mi anno Romániából hoztunk egy nagyobb adagot. :)
2010. szept. 17. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Romániában hétköznapi dolog,nem tud valaki hozni/küldeni Neked?
2010. szept. 17. 09:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem :( Nincs ismerősöm külföldön, aki küldhetne vagy hozhatna. Kérdeztem belvárosban török étteremben embereket, hátha ők tudnának, de nem hoznak/csinálnak :S

Bio boltban lehet kapni, de az borzalmas, az vmi teljesen más :D

2010. szept. 17. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Es az azsia bt miert nem jo?:D
2010. szept. 18. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
van ismerösöm aki jár(néha) Magyarországra,Ő tudna hozni...segíthetek?
2010. szept. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!