Mi volt a legundorítóbb dolog, amit ettél vagy ittál?
Figyelt kérdés
Nekem a legrosszabb ilyen élményem az volt, amikor egy kis forralóban melegítettem vizet az instant kávémnak, és utólag kiderült, hogy a sógornőm nem mosta el rendesen meleg vízzel, használt olajmaradvány Földöntúlian borzalmas kávé volt.2022. márc. 1. 18:23
21/30 flora08 válasza:
Tényleg 16-os, a tejleves! Általános iskolában a menzán sokszor volt, úgy ahogy írod, cérnametélttel. Jajj... legalább olyan finom, mint a faggyúízű birkapörkölt 😅 (10-es vagyok)
Off: kérdező, hogy került olaj a vízforralóba?
22/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Én ilyet, hogy tejleves, nem ismerek, de ezek alapján jobb is :D
Úgy került bele az olaj, hogy sógornőm abba szűrte le használat után, majd miután kihűlt, áttette egy másik edénybe.
2022. márc. 2. 09:44
23/30 flora08 válasza:
Ja, akkor egy edényről van szó...azt hittem az elektromos vízforralóról 😅 nem értettem, miért tesz bele valaki olajat 🤣 De így már világos.
24/30 anonim válasza:
Volt szerencsém cápát kóstolni, a legrosszabb dolog amit valaha ettem. Le se tudom írni.
25/30 A kérdező kommentje:
24-es, én még nem ettem cápát, de szeretem a tengeri herkentyűket. Hogy volt elkészítve?
2022. márc. 2. 22:14
26/30 anonim válasza:
Nem 24 vagyok, de a cápa az tényleg 🤮 hajfesték ízű
27/30 anonim válasza:
A nori lap nekem is rossz emlék, hasonlóan az algachips. Az olyan málna is pocsék, amit összejárt a poloska. Meg egyszer anyám vett valami fura salátakeveréket, nahát attól is szabályosan hányingerem lett.
29/30 anonim válasza:
A legundorítóbb a finomfőzelék volt. Ami minden csak nem finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!