Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi volt a legundorítóbb...

Mi volt a legundorítóbb dolog, amit ettél vagy ittál?

Figyelt kérdés
Nekem a legrosszabb ilyen élményem az volt, amikor egy kis forralóban melegítettem vizet az instant kávémnak, és utólag kiderült, hogy a sógornőm nem mosta el rendesen meleg vízzel, használt olajmaradvány Földöntúlian borzalmas kávé volt.
2022. márc. 1. 18:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

Poloska.

Rajta volt a kertben a málnán, de nem vettem észre. Undorító, csíp is, mint az erős paprika...

Senkinek nem ajánlom:D

2022. márc. 1. 20:31
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Hamburger..

Először kértem marhásat, addig csak sertéssel kértem.

Furcsa volt az íze, mint a romlott húsnak, de még nem etten marhát így gondoltam ez az íze, a végét megsem bírtam már enni.2 napig wc-n voltam, már ha eljutottam időben.

Így kiderült, hogy romlott volt.. 😂

2022. márc. 1. 20:34
 13/30 anonim ***** válasza:
64%
6, pedig a zsurekben semmi undorító nincs. A színe a rozskovásztól fehér, de nálunk sem épp ismeretlenek a fehér színű levesek. Gomba-kolbász-főtt tojás kombináció is maximum kicsit szokatlan szerintem. Lehet, hogy a házigazdád volt ügyetlen és elrontotta, mert én sok finomat ettem Lengyelországban.
2022. márc. 1. 20:37
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Tengerimakk

Ilyen gyönyörű: [link]

Kapsz hozzá egy fondüvillát, mert az óriási tátongó lyukakon belül még szét kell feszegetni a belső "száját" is, hogy a kb. 0,5g-nyi húshoz hozzájuss. De mivel az egészet benövi az alga meg a szennyeződés, ezért ezt tisztán kivitelezni elég reménytelen dolog.

2022. márc. 1. 20:40
 15/30 anonim ***** válasza:
69%

#13 tudom, hogy sokan szeretik, én viszont továbbra is fenntartom, hogy undorodom tőle. Több helyen is kóstoltam, csak étteremben nem volt ciki az első falat után eltolni magam elől a tányért.

Aki nem tudja, miről beszélünk, annak egy jól sikerült, jellegzetes kép a zsurekről:

[link]

2022. márc. 1. 20:44
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
Tejleves. Öreganyám kotyvasztotta, méghozzá úgy, hogy a felforralt tejbe cukrot tett és belefőzött egy marék cérnatésztát. Jobb napjain csipetkét.
2022. márc. 1. 20:50
 17/30 anonim ***** válasza:
85%

Nori lap.

Nem tudom, hogy hívják hivatalosan azt a szusi jellegű tekercset, amiben nyers hal nincs, csak zöldség... de olyat hozott kóstolóba ázsiarajongó ismerős. Én bátran betoltam, elvégre nincs benne nyers hal, mi baj lehet. :D

Hát annak az algalapnak olyan gusztustalan mocsár- és döglötthalíze van... fúj, azóta is beleborzongok. Pedig a halakat szeretem. Elképzelni nem tudom, hogy szeretheti azt bárki.

2022. márc. 1. 21:00
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Gyermekkoromba átmentem a szomszéd kislányhoz játszani (ők alul boltot üzemeltettek) szóval fent voltunk az emeleten és kiszúrtam,hogy a lépcső alatt van egy csomó kóla hozzátenném nálunk otthon csak víz volt meg néhanapján plusz tabletta..szóval nagy volt a kísértés a kóla iránt alig vártam,hogy a kislány elmenjen pisilni vagy magamra hagyjon mivel az egyik kóla bontva volt kiszemeltem magamnak.így is lett elment a konyhába az anyukájához szóval nekem se kellett több rohantam a lépcső alatti kólához ezt körülbelül 20 másod perc alatt zajlott le a jelenet.. . futottam letekertem a kupakot és úgy isten igazából jól meghúztam és lenyeltem.....aztán jött az igazi felismerés azokba a rohadt kólás üvegekbe nem kóla volt (Persze a színe is fekete volt) hanem fáradt olaj... sose felejtem el azt az ízt pedig ennek már 26 éve legalább
2022. márc. 1. 21:03
 19/30 anonim ***** válasza:
57%

Gombapörkölt. Valahogy undor fog el ha rá is nézek. Belsőségeket, kocsonyát, furcsa dolgokat, erősen olajban sült dolgokat nem bírok megenni. A húst is elég sokat mellozom.

30/N

2022. márc. 1. 22:15
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Jaj köszi a válaszokat. Pont éhes voltam, de szerencsére a válaszoktól nem fogok enni hajnali 1-kor. 😆😆
2022. márc. 2. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!