Szóltak már meg étel miatt?
Munkahelyen mondjuk amiatt, hogy
egy héten át ugyanazt etted, hogy meddig eszed még, nem fordul ki a szádból, ez szerintem már nem lehet jó...
"Aki akar úgyis beleköt bármibe"
Sajnos így van, nemcsak étel miatt szóltak már meg, ha nincs is gond, akkor is kitalálnak vmit... Már nem izgat, krákogjanak, én meg élem a boldog életem :D Pl. ugyanazt reggelizem nap, mint nap :)
Nálam az a bajuk, hogy milyen rengeteget eszek.. mondtam is nekik, hogy ez ugyanúgy 1db zsemle, csak függőlegesen van szeletelve.. :D
Leülök kis 3 szelet magvas kenyérrel , 10 deka szalámival és 1 szem felvágott paradicsommal és megkapom, hogy de jó nekem fiatalnak, hogy ennyit ehetek... nem normálisak! Amúgy szeretek enni, de attól, hogy elő van véve fél kg zsír még nem fogom elfogyasztani!!! :D
Munkahelyen még soha, normális kollégáim vannak.
A családom és a párom családja viszont minden találkozásnál belém kötnek az étkezésem miatt. (Nem eszek húst - nincs ideológiai oka, csak nem szeretem. Ők pedig emiatt úgy kezelnek, mintha valami elmeháborodott szektás vegán lennék.)
Svájcban élek, itt teljesen normális dolog, hogy az ember étteremben ebédel. Tényleg a legtöbb helyen van relativ olcsó ebédmenü, nyilván drágább, mint az otthonról vitt szendvics, de nem ver földhöz, ha heti 2-3x ott ebédel az ember. Olyan kantin-jellegű árak vannak a legtöbb helyen délben.
A kollégáim szólnak be rendszeresen, hogy miért nem megyek velük enni, miért otthonról viszem a kaját. El szoktam magyarázni, hogy nekem baromi sok az az adag, amit a szomszéd étteremben adnak, tényleg finom, de egyszerűen nagy pocséklásnak érzem, hogy a felét sem tudom megenni, és kaját kidobni engem nagyon rossz érzéssel tölt el. Olyankor elgondolkodnak, hogy tényleg, ők sem tudják megenni, ez mekkora gáz már olyan sok kaját kidobni, és olyankor egy ideig csönd van. 2 hét múlva kezdik a b@sztatást elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!