Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran fotózzátok le...

Milyen gyakran fotózzátok le az ételt, amit esztek?

Figyelt kérdés

Én néha, ha étteremben vagyok, de feljött egy oldal a facebookon, ami kb a mit ettél ma? hát gyerekek, azok az étel fotók....

Látni kell. És posztol az ember, szakadatlanul.

2022. febr. 17. 10:53
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
100%
Utóljára tavaly, valamikor nyár közepén.
2022. febr. 17. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Étteremben le szoktam ha valami különlegesebbet eszek, de nem posztolom ki (mást se egyébként), csak egy-két havernak küldöm el.
2022. febr. 17. 11:11
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
soha. És posztolgatni se szoktam.
2022. febr. 17. 11:17
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Maximum az azevi elso, szabadteren elfogyasztott hambit, hekket, sort, es csakis a poen kedveert, hogy 'naittatavasz'.
2022. febr. 17. 11:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Kiposztolni meg végképp nem posztolok ki semmi ilyet. Facebook-on csak azért vagyok fenn, hogy lássam, ha valakivel történik valami, illetve a messenger miatt.
2022. febr. 17. 11:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szülinapi tortámat fotóztam le utoljára még ősszel, 2020-ban. Kiposztolni meg nem szoktam. Legalábbis ha konkrét kajáról beszélünk.

Ha csinálnék is kajáról képet úgyse az étel lenne a lényeg, hanem a hangulat. Családdal enni vagy kávézni egs könyvvel stb. De ezeket se posztolom ki.

2022. febr. 17. 12:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami ritka szépre sikerül, amit épp sütöttem, de nem posztolom ki sehova.
2022. febr. 17. 12:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Otthon szoktam csak fotózni a saját készítésü ételeket és csak akkor, ha szerintem is szépen néz ki, föleg magamnak.

A fotót csak a családon belül osztom meg, és csak akkor, ha a fotó is éles és szépnek látszik az étel rajta.

2022. febr. 17. 15:22
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Mivel mindamellett, hogy napi tevékenység nálam a főzés, a hobbim is egyben. Imádok sütni-főzni, kipróbálni új dolgokat.

Van egy kajás instám, ide szoktam felrakni azokat az ételeket, amiket most készítettem először és kicsit dekoratívabbak, mint az átlagos ételek. Kb havi 1-2x posztolok. Mivel a fotózás része is érdekel, így nálam ez abszolút hobbi szinten működik, szeretem csinálni.

Ezen kívül ha éppen étterembe vagy cukrászdába eszek akkor is le szoktam fotózni az ételeket, ugyancsak az ételfotózás miatti hobbim miatt.

Szerencsére a követőim szeretik is ezeket a posztokat, nyilván különben nem követnének :D

Én azt gondolom, hogy ha valakit zavarnak ezek az ételes posztok, akkor egyszerűen nem kell követni az illetőt. Minek néznél olyat, ami nem érdekel, nem muszáj? Minek kínoznád magad?

2022. febr. 17. 17:05
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
9-es: elküldenéd a linket a kajás oldaladhoz? (Akár privátban is, ha itt nem akarod) csak érdekelnek a szép ételfotók, meg még ötleteket is tudok gyüjteni új kajákhoz.
2022. febr. 17. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!