Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran fotózzátok le...

Milyen gyakran fotózzátok le az ételt, amit esztek?

Figyelt kérdés

Én néha, ha étteremben vagyok, de feljött egy oldal a facebookon, ami kb a mit ettél ma? hát gyerekek, azok az étel fotók....

Látni kell. És posztol az ember, szakadatlanul.

2022. febr. 17. 10:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán. Főleg olyankor ha magam főzök valamit, és jól vagy épp ellenkezőleg: borzalmasan vagy viccesen néz ki, akkor gyorsan lefotózom és elküldöm pár haveromnak. :D

Étteremben nagyon idegesít, szüleim mániája mindent végigfotózgatni és megosztogatni, addig meg "nem szabad" nekiállni mert nem fog olyan jól kinézni.....

2022. febr. 18. 11:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Le szoktam, mert nekem egy szép emlék, főleg ha éttermi különleges étel, vagy otthon készített finomság. De természetesen nem osztom meg sehol, csak magamnak készítem. Szerintem nincs ezzel semmi baj, de azzal sem, ha valaki sosem fotózza le. Én szeretem visszanézni néha, mert szeretek jókat enni és nekem ezek szép emlékek.
2022. febr. 18. 20:11
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Én ha főzök valamit és nagyon igényesen tálalom, csak 2mp alatt szeretnék a párom előtt képet csinálni már csúnyán néz rám, hogy és nem túl szépen kérdezi, hogy "ehetek?"
2022. márc. 5. 23:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a párodat igazítanám el, elvégre TE fözted az ételt, jogos van lefotózni, ha nem bír pár percet várni, akkor nem kell odaülni az asztalhoz!
2022. márc. 6. 07:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Soha. Néha fotóztam egy -egy sütit, mert van ilyen oldalunk, hogy ha elbicajozunk valahova, az ott evett sütit megosztjuk - de én utálom fotózgatni a kaját, úgyhogy nem i szoktam.
2022. ápr. 9. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!