Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A párom csak pörköltet hajland...

A párom csak pörköltet hajlandó enni szerint más szerinted normális ez?

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 16:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem egyszerü: hetente egyszer fözöl egy óriási fazék pörköltet és utána nincs rá gondod.
2022. febr. 8. 19:39
 22/29 anonim ***** válasza:
10%
19. Szerintem a nyomtatotthús előállítása olyan drága lesz, hogy csak az igazán ínyencek kiváltsága lesz. Nekünk átlagembereknek meg marad a Vegán táplálkozás.
2022. febr. 8. 19:41
 23/29 anonim ***** válasza:
75%
Most még drága, mert keveset gyártanak belőle, de ahogy az ipar elkapja, akkor lenyomja az árakat. Űrhajósok már vittek belőle.
2022. febr. 8. 20:43
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
Valamennyire biztos olcsóbb lesz mint most. De, a növénytermesztés szerintem még mindig olcsóbb lesz.
2022. febr. 8. 22:17
 25/29 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne túlzottan. Az ő döntése.
2022. febr. 9. 11:27
 26/29 anonim ***** válasza:
53%

“ A húszabálók miatt megy tönkre a Föld! ”

Még ahhoz sincs gerincetek, hogy bevállaljátok, hogy ti magatokat féltitek, nem a Földet. A Föld köszöni, meglesz nélkülünk is, ahogy előttünk is megvolt több 10 millió évig.

Szépen kihever minket pár millió év alatt, aztán újra kialakulnak az “első” sejtek. Aztán valamikor azt fogják tanítani, hogy az őskorban tele volt a légkör szén-dioxiddal meg nitrogén-oxiddal.

2022. febr. 9. 17:39
 27/29 anonim ***** válasza:
Ez is kamukérdés...? Úgy eltűnt a kérdező, mint szamár a ködben...
2022. febr. 9. 17:58
 28/29 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre további magyarázat nélkül nem nagyon lehet válaszolni. Pl.:

[link]

Egyáltalán nem eszik semmi más ételt, reggel, este is csak pörköltet? Csak a hagyományos pörköltet eszi, vagy zöldségeseket is?

2022. febr. 9. 22:53
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy volt munkatársam férje csak disznópörköltet volt hajlandó enni nokedlivel, meg szombatonként bajai halászlét (saját fogású halból) tésztával. Amikor utoljára beszélgem a feleséggel, már 30 éves házasok voltak, a férjnek még mindig semmi baja sem volt, csak a feleség unta a mindennapos pörkölt-nokedli fözését, mert a férj kb 1 kiló húsból készült adagot evett naponta fél kiló lisztböl fözött nokedlivel.
2022. febr. 10. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!