Normális az, ha én szinte mindig csak hideg ételt eszem? Már hetek óta nem ettem meleg ételt. Lehet bajom?
Salátákat eszem, füstölt lazaccal talán az egyetlen főtt étel a csirkehús, vagy hal de ezt is az esetek nagy részében hidegen szoktam enni (mikor megcsinálom, néha eszem belőle, de általában másnapra ebédre szoktam vinni belőle)
Ezenkívül zöldségeket, gyümölcsöket eszem, meg szendvicseket.
Egyszerűen nem kívánom, nem szeretem egy ideje a főtt ételeket.
Szinte minden ismerősöm, rokonom azt mondja hogy ez egészségtelen, de nem találtam megbízható információt erről..
Hülyeség, mármint az a része, hogy egészségtelen lenne csak hideg ételt enni. Ezt a legtöbb ember azért mondja, mert a hideg étel alatt kolbászt, felvágottat és szendvicseket ért csak. A hal az hal marad hidegen is.
Lehet egészségesen étkezni ha csak hideg ételt eszel, és egészségtelenül, ha csak meleget. Vice versa.
Én ugyan nem vagyok nyersvegán, de ismerek jópárat és egyik sem szed "rengeteg vitamint és táplálékkiegészítőt". Miből gondolod, hogy szednek?
"Rövid távon semmi gond a növényi alapú étrenddel, de hosszú távon tönkrevágja a szervezetet. Máj- és veseproblémák lépnek fel, stb."
Erre tudsz valami kutatást linkelni? Csak mert jó nagy hülyeség, ne haragudj :)
"Nem én mondom, hanem orvosok, diabetikusok. Akik ezzel foglalkoznak."
Melyik orvos és dietetikus (a diabetikusok azok cukorbetegeknek készülő élelmiszerek, nem táplálkozás kutatók :)) állít ilyet?
Én mutatok néhányat az ellenkezőjéről. Tudnék még legalább százat. Ezt sem én, hanem orvosok és táplálkozás kutatók álítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!