Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi volt ennek a chipsnek a...

Mi volt ennek a chipsnek a neve? Emlékeztek rá?

Figyelt kérdés
Olyan volt mint a ketchupos Cheetos formára, csak sima sós, és a zacsiban volt uborkás szósz is. Már nagyon rég nem láttam ilyet, de tegnap eszembe jutott. Idegesít, hogy nem tudom a nevét.
2010. szept. 10. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem Chio vagy ilyesmi ismert márka volt csak megszűnt? Én emlékszek rá,de a nevére nem. De szoktunk olyasmi szószt csinálni, sült krumplihoz:)
2010. szept. 10. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, de nagoyn jól hangzik. Rémlik valami, hogy a Chionál volt ilyen régen, tartárosra emlékszem, de többféle volt.
2010. szept. 10. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
chio volt az tuti! hú, hogy imádtam:)
2010. szept. 10. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:
15:40-es vagyok, azóta se tudom kiverni a fejemből ezt a chipset:D sütöttem krumplit és csináltam mellé majonézes-savanyú uborkás mártogatóst, dehát nem hasonlít...
2010. szept. 10. 21:02
 5/8 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele :D mióta eszembe jutott, nem tudom kiverni a fejemből :D olyan finom volt :'(
2010. szept. 10. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Találtam egy ilyet, ez lehet, h hasonlíthat az eredetire.

[link]

Megtaláltam, a Chio honlapján, ez volt az 2002-ben:

* Megjelentünk Chio Tortilla ropogós kukoricachipseinkkel a piacon, melyek sós, nacho sajtos illetve chillis ízben voltak kaphatók. A Tortilla a mexikói-texasi konyha fontos eleme, és az ottani étkezési szokásokat követendő háromfajta szószt - Chio Dip-et - kínáltunk hozzá, mild salsát, a tacót és az uborkás tartárszószt.

2010. szept. 12. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Reméltem, hogy ezt fogod kérdezni. Nekem is ezen kattog az agyam már mióta. És nem lehet seholsem kapni. :(
2010. szept. 12. 23:30
 8/8 A kérdező kommentje:
nekem is kell olyan :D most rögtööööön :D:D
2010. szept. 12. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!