Eurokrémet (fehér-barna) hol lehet kapni Budapesten?

Megint én. Bocs, hogy sokszor írok.
Nézd meg ezt az oldalt: [link] , én nem tudok angolul annyira, de regisztrációnál országnál lehet Magyarországot is választani...Szerintem nézdd meg, hátha szállítanak oda is...:)

Úgylátszik mindig van mit írok. Kár, hogy a kérdést nem írtad ki még előbb, mert kb 3-4hete voltunk Mogyoródon és Gödöllőn, és akkor bírtunk volna vinni neked eurókrémet :)
De Karácsony körül, lehet, hogy megyünk Budapestre [vagy előtte/utána, de nem 100%], és akkor esetleg bírnánk vinni neked egy ilyen Eurocrem csomagot :D Mert nagyon sok ilyen eurocremes cucc van. Pl:
Remélem, ezektől a képektől nem kívántad meg, ha igen, akkor remélem, hogy arról az oldalról, amit előző hozzászólásomban linkeltem, tudsz rendelni Eurocremet!
Szia,köszönöm a hasznos információkat,hűha tényleg mennyi féle termék létezik belőle..Nagyon rendes Tőled,hogy ennyi képet bemásoltál ide,olyan kiváncsi vagyok,ki lehet ez a kedves Emberke?Pl.Lány vagy Fiú,és hány éves?Ha nem írsz magadról semmit,akkor sincs sértődés,csak ezer köszönöm a leveleidért!
Szia!

Hát ömm én lány vagyok, és [még csak] 13 éves =)
Azért remélem nem gond. Mert tényleg szivesen viszek eurocremet majd ha Budapesten [vagy a közelében] járunk :)

Szia! Köszönöm válaszod!
Milyen fiatal vagy,és milyen segítőkész!
Én is lány vagyok,csak én már öregebb,30 vagyok.Akkor Karácsonyig még visszatérünk rá,hogy hol tudunk találkozni,stb.Oké?Addig is jó étvágyat a finomságokhoz,amit vettél!
Még azt kérdezném meg Tőled,hogy a pici 50 gr-os Eurocrem mennyibe kerül?
Köszi!
Akkor jó tanulást Neked!
Szia!
Szia én vagyok megint,a 30 éves! :-) Bocs,rosszul írtam,nem 50 gr-os hanem 30 gr-os.
De mi az az euroblok?Nem olyan eurokrémes ropi?Hallottam róla,de még nem ettem.
Szia!

[link] Ez az euroblock. Na, megettem, nem nagyon tetszett, de te tudod :)
Huhh, mennyibe is kerül a kis 30gr-os? Nem figyeltem az árát, de szerintem olyan 30 dinár körül lehet, max 50 [30 dinár az 87 forint, 50 dinár 138 forint] :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!