Írogatják sokan hogy a havi élelmiszerköltséget kihozzák 1 főre 40-50 ezer forintból? Hogy csinálják?
Figyelt kérdés
Nekem minimum 70 kell és főzök magamra.2022. jan. 8. 20:19
11/21 anonim válasza:
Nem tudom, én már akkor tapsikolok, ha nem megint 280 ezer ment el kajára.
13/21 anonim válasza:
Én alapból keveset eszek, plm egy sajtburgerrel jól lakok. Ha rendelek főtt kajás menüt munkahelyre, 3 napog tudok belőle enni, annyira nagy adag nekem.
14/21 anonim válasza:
Visku leves, tartós sparos kenyér, májkrém. 1 kg rizs és egyéb dolgok. Mindenből az olcsó. Koliban 30-ból kellett megoldanom az étkezést.
15/21 anonim válasza:
Én hétközben etteremben ebedelek munkahelyen, de így is kijönbjóval kevesebből mint 70
16/21 anonim válasza:
Miket főzöl? Ha több húsmentes napot tartasz és nagyobb adagokat főzöl, jobban tudsz spórolni.
17/21 anonim válasza:
Kérdező, de húsból sem az olcsóbbakat eszed ahogy írod.
18/21 anonim válasza:
kérdező, hány éves vagy, milyen nemű, esetleg testépítesz-e....
Nagyon nem mindegy, hogy egy átlagos nőről van szó, vagy pedig egy 120 kilós izompacsirtáról!
19/21 anonim válasza:
Meg az se mindegy, hogy egy főre főzöl, vagy többre. Több ember kajája otthon főzve arányosan kevesebbe kerül, mint ha csak magadnak csinálod. Akkor is, ha fagyasztod a kész cuccokat, akkor is, ha alapanyagokat fagyasztasz. Egyszerűen nagy tételben vásárolva olcsóbban kijössz.
20/21 anonim válasza:
Nekem is kb. annyiból jön ki. Semmi extrát nem csinálok, sőt, ebben sajnos elég sok a nasi, lehetne lejjebb is faragni. :D
Amit csinálok:
- menüterv alapján főzök
- nem eszek húst
- legtöbb dologból sajátmárkásat veszek
Lényegében ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!