Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » SOS! Lehet hogy pocok evett a...

SOS! Lehet hogy pocok evett a csokoládémból amiből én is ettem?

Figyelt kérdés

Ma a barátnőmmel takarítottunk 23 éves fiú vagyok, barátnőm 20. És a barátnőm a mosdó alatt a szekrényben talált pici sz.rokat. Ott volt bent a pocok a szekrényben. Nem akart kijönni. Nem tudjuk, hogy mióta lehetett ott. Szerdán még nem volt ott. Lehet tegnaptól. Ott voltak csészék, poharak. Most nem emlékszem, hogy a szekrényben voltak a poharak vagy kint voltak a tálcán. Ott volt még csokoládé is szerdán, de akkor még nem látta a sz.rokat ott bent a barátnőm. Csokoládét mindet megettük.

Pocokot megfogtuk, de félek nagyon hogy mi bajunk lehet tőle. Nem tudok aludni félek nagyon.

Nagyon félek, hogy valami bajunk lehet tőle. Kitudja hogy nem i volt már akkor bent a szekrényben ahol van a csokoládé és lehet abból evett is. Vagy nem tudom hogy most kint voltak a tálcán a poharak vagy bent a szekrényben ahol a pocok volt. Nagyon félek. Kérlek segítsetek! 😭😭😭

Kétségbe vagyok esve 😭😭😭

2022. jan. 8. 01:07
 1/9 A kérdező kommentje:
Undorodom az egésztől. Belsőleg szorongok ez végett. Belső nyugtalanságot érzek.
2022. jan. 8. 01:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egér volt...
2022. jan. 8. 01:47
 3/9 l0m3x ***** válasza:
79%
23 évesen igencsak hülye lehetsz. Ha egérszar volt azt onnan tudod, hogyha pockot tartasz arról tudsz, mert ketrecben van. Amúgy ha egér evett bele a bármibe, jó esélyel nem lesz bajotok. Vegyél egér írtó szert. Gratulálok. Remélem nem tervezel szaporodni.
2022. jan. 8. 03:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj, no para!
2022. jan. 8. 06:25
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Tudod hogy miért kell a lisztet átszitálni felhasználás előtt?

Hogy az egér ürüléket kiszűrjük belőle.

Rengeteg egér szart eszel a péksüteményekben, ne aggódj..😆

2022. jan. 8. 07:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Patkány volt az, nem pocok és nem is egér.

És tényleg nyugi, rengeteg egérszart megeszel, de a légyszart se hagyod ám étrenden kívül.

2022. jan. 8. 07:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Pici volt az, az lehetett egér. Patkány az nagy és agresszívabb
2022. jan. 8. 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

03:25

Azt ugye tudod, hogy ilyen eyetekben szokott a "karma" visszaütni, ha valaki a mellét veri a másikra...a te félelmed is előjöhet bármikor. 😘

2022. jan. 8. 08:59
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

Ha evett a csokiból attól semmi bajod nem lesz.

Viszont a rágcsálók széklete és a vizelete fertőz(het) aréna vírussal, ami nagyon komoly - de ritka - betegség és nehezen felismerhető. Csak gerinccsapolással azonosítható.

Nekem volt szerencsém elkapni, közel egy hónapig élet és halál között voltam és utána még félévig zombiként léteztem, a millió szövődmény miatt. Nagyjából 1 év kellett a teljes gyógyuláshoz. Emberről emberre nem terjed.

Jelenleg az országban összesen 8 megbetegedésről tudnak, de valójában ez lényegesen több, csak nem ismerik fel. Ellenszere nincs, csak az immunerősítés, aztán vagy megmaradsz, vagy nem.

2022. jan. 8. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!