Hány darab mekis sajtburgert tudsz megenni?
Figyelt kérdés
A sima kicsi sajtburgert krumpli és kóla nélkül.2021. dec. 20. 17:58
11/15 anonim válasza:
Szerintem négyet. De cola nélkül nem megy már, újabban kicsit mintha szárazabb lenne mint volt.
12/15 anonim válasza:
Mikor túrázni voltunk, egész nap alig ettem, este bementünk egy mekibe, megettem 12 sajtburgert, de nem laktam jól. Most már nem eszek ilyesmit mert megvetem azt az életmódot / szubkultúrát ami egybeforrt a McDonalds névvel.
13/15 anonim válasza:
Egyet tudok megenni. Ha nagyon éhes vagyok akkor talán kettőt, de az utolsó 2-3 falat már nehezen megy. Engem eltelít már ennyi mennyiség is belőle. Pedig nagyon szeretem a sajtburgert és imádom a Mekit. :)
14/15 anonim válasza:
Alapból 3 esne jól, de 2-3 még belém férne rosszullét nélkül az esetek nagyrészében, csak nem szeretem terhesre zabálni magam :D
15/15 anonim válasza:
Hetet biztosan (aztán hánynék), majd még négyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!