Hát én ebben torkos vagyok
Szülinapomon 32őt ettem meg
De hát na az az én napom :D
Alapból nem vagyok nagyevő, de ha jó minőségű sushiról van szó, effektíve végtelen mennyiséget el tudok belőle fogyasztani amíg van mellé gyömbér (az emésztést segíti ugye).
Hogy meddig esne jól, arra én is kb a 32 db-t mondanám.
Hű, én mindig a 18 db-os válogatást szoktam rendelni, és meg is eszem... :D Ma gondolkodtam el rajta, hogy lehet, hogy ezeket kétszemélyesnek szánják. Bár válogatásonként egy szett pálcikát adnak hozzá.
Házi makiból mondjuk kevesebb megy le, mert azok általában nagyobbacskára sikerülnek.
#1 - Javaslom, hogy próbáld ki, nagyon finom! :D Vagy vmiért nem tervezed kipróbálni?
1-es vagyok, sajnos ebben az országban sokminden csak Pesten van, én meg miskolci vagyok. Nálunk nincs sushi.
Volt egy időben egy nevetséges próbálkozás, valami egészen furcsa képződmény próbáltak sushinak hazudni, nem is tudta az ember, hogy inkább síron, vagy röhögjön rajta. :D
Úgyhogy ha ilyet akarok enni, akkor csináld magad alapon működik. Ennyit meg nem szoktam szórakozni az otthoni főzéssel, hogy nekiálljak sushit gyártani.
Néha lazac gravlaxot szoktam, de azt is ritkán, mert mocskosul drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!