Fontos teljesen kiolvasztani az egész darab húst?
Figyelt kérdés
Vagy nem baj, ha a közepe még kicsit kemény?
Rögtön felhasználva, megpirítva majd még sütőben is tovább főzve, csirkemellet készítettem tegnap. Nem tudtam kivárni míg totál felolvad, kicsit betettem mikróba, de mikor felaprítottam a közepe még kemény volt, ugye nem baj?
2019. febr. 18. 13:10
1/2 anonim válasza:
Én jobban szeretem félig fagyosan darabolni, mert sokkal szebben lehet vágni, mint kiolvadva.
Ha viszi a kés, tök fagyosan is vághatod (csak a kezedre vigyázz)
2/2 anonim válasza:
nem baj, több levet ereszt majd. bajod nem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!