Hány darab mekis sajtburgert tudsz megenni?
Figyelt kérdés
A sima kicsi sajtburgert krumpli és kóla nélkül.2021. dec. 20. 17:58
1/15 anonim válasza:
Szerintem az ötödik már rosszul esne.
2/15 anonim válasza:
Hetvenkettőt. (Nem szabtál meg időkorlátot.)
3/15 anonim válasza:
Ha nem ettem előtte, szóval étkezés helyett akár 8-10 is megy. Ha előtte ettem és utána nem sokkal akkor kb 2 megy. Általában 4-et szoktam venni csak. De ettem már 6ot is és akkor se éreztem, hogy jól laktam.
4/15 anonim válasza:
jó étvággyal egyet. valahogy eltelít
5/15 anonim válasza:
Szerintem egymás után ötöt hatot biztosan.
7/15 anonim válasza:
Egyet se.Régen szerettem,megettem volna vagy 8-at is,olyan cseppek.De már lemondtam az állati húsról.
9/15 anonim válasza:
3-at tudok megenni összesen, de ritka. Ennél többet semmiképpen mert hiába pici, tele van olyan szerekkel amik eltelítenek. A hasam is borzasztóan begörcsöl, így ha néha meg is kívánom igyekszek 1-2-nél megállni.
10/15 anonim válasza:
Nagyon max 3-at. De a csibe burgert jobban szeretem =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!