Hogyan tudok otthon jegkockat kesziteni,ha nincs melyhutom? Betegseg miatt kell gyorsan.
Vagy hol vehetek olcson jegkockat keszen? Benzinkuton nagyon draga 2000 ft egy csomag!
Vagy mit tegyek helyette a terdemre? Jegakkut?? Jegelni kell par orankent 15 percig. Elulso keresztszalag szakadas.
A jégzselé alapvetően egy huzattal van forgalmazva, azzal lehet használni. Nem szabad fagyasztani, simán a hűtőben kell lehuteni.
Amúgy nekem is volt kerszetszalag szakadasom, amíg nem volt jégzselém, langyos vízbe áztatott törölközővel borogattam.
Nekem fagyasztva tették a jégzselét a térdemre a kórházban és laikusként úgy gondolom,hogy talán tudták, hogy kell kezelni.
(Bár ma már semmi nem biztos)
Én biztos, hogy 2-t vennék és éjszakára kitenném az ablakpárkányra, mert pont olyan idők járnak, hogy simán megfagy. Aztán váltásban használnám.
Én abból indultam ki, hogy a Kérdező orvosa(!) jegelést írt elő, nem borogatást és azt sem folyamatos használatra mint neked, hanem pár óránként 15 percre.
Tehát eleve a kezelés más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!