Edény boltban ma vettem márvány mozsarat és törőt - otthon mikor kicsomagoltam azt látom hogy a törő rúd mindkét végének a széle pereme egy két helyen le van pattogva. Vissza cseréljem-e?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyha például szőlő magot török benne, válnak e le még újabb darabok a törő rúdból. A fogsorom nak biztos nem tenne jót... Lehet persze hogy az emésztésemek még jót is lenne néhány kődarab de ezt inkább hagyjuk.2021. nov. 22. 13:27
1/13 anonim válasza:
Persze, vidd vissza mindenképpen.
2/13 A kérdező kommentje:
A törő rúd is márvány. Mindkét végén az éle mentén lepattogzott egy két helyen
2021. nov. 22. 13:49
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Vissza is vittem és kicserélték a törőt épre. Van még egy ilyen dilemmám: nem néztem meg a többit de ennek a belseje nem olyan fényes, mint a külseje vagyis hát konkrétan abszolút csiszolatlan matt olyan lisztes tapintású hát kőporos konkrétan. Tehát nem sima fényes hanem hanem nem olyan. Én úgy gondolom hogy lenne abba ráció vagyis úgy lenne az igazi hogyha a belseje is olyan fényes kőszerű lenne. Szerintem ezt a műveletet kispórolták a folyamatból. Pedig úgy biztosan jobb lenne. (Az alja és a belseje megmunkálatlan ilyen értelemben)
2021. nov. 22. 16:51
5/13 A kérdező kommentje:
Újabb gondolatom, hogy talán nem munka-spórolásból hagyták ki a mozsár belső felületének a fényesre készítését....merthogy a törő rúd törő vége is ugyanolyan (csiszolatlan, matt), a másik vége viszont csiszolt, fényes. Végül is nem tudom biztosan, mi lehet az igazság.
2021. nov. 22. 19:36
7/13 anonim válasza:
Marvany az is. Az elozo vagyok.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi - később megtapasztaltam, hogy az enyém is az, csak kőporos volt. Miután elmostam belül is olyan lett, mint kívül.
2021. dec. 21. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!