Mi legyen a vacsora karácsonykor?
Igazából ez ízlés, pénztárca és befektetett idő kérdése is.
Válassz valamit:
Narancsos kacsasült (gyorsabb, árban lehet sokféle...és nekem túl hasonló a cairkéhez)
Steak (gyors, de drágább ha jót akarsz)
Töltött káposzta (viszonylag olcsó, és kiadós, és előre meg tudod főzni, szóval csak elő kell melegíteni)
Pulyka (pepecselős és sokáig tart, ha előtte el kell menni, sztem nem lesz meg)
Húsos pite (olcsóbb, mert aprólék is mehet bele, de szép is, ha jó vagy a sütésben, lehet rá szép mintákat tenni tésztából.
Wellington (akár halból, akár marhából) (a kicsit drágább verziója a húsos pitének, egy egész darab húst/halat tekersz tésztába, és így nem szárad ki)
Töltött sonka (változó ár, teketsz bele valamilyen gyümölcsöt, vagy sós tölteléket. Ez továbbtart, mert a lazacos vagy a marhás Wellingtonnal ellentétben ez nem lehet kicsit se nyers)
Konzerv székelykáposztát eszek.
Mert ez jut egy kidobott férjnek...
12, ez elég nyakatekert módja ez annak, hogy megoszd velünk, hogy felnőtt emberként képtelen vagy magad ellátni.
Nem olyan bonyolult ám kinyitni a youtubot, ahol lépésenként szádba rágják, hogy kell alapszinten főzni.
Ha kicsit garyába rázod magad apám, felnősz egy kicsit, még lehet nő is akad, aki mint partnerre tekint rád, nem mint zabigyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!