A sózott, pörkölt tökmagban kevesebb a vitamin, mint a sótlan, pörköletlen tökmagban?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 12:29
1/1 anonim válasza:
Igen, kevesebb, mert a pörkölés közben a vitaminok egy része elbomlik, a tápanyag lebontásához szükséges enzimek pedig inaktívvá válnak (már nem tudnak szerephez jutni a szervezetedben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!