Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ezek elmebetegek, hogy 3 db...

Ezek elmebetegek, hogy 3 db fánkot 3000 Ft-ért árulnak?

Figyelt kérdés

[link]

Ki veszi ezt meg? Normál esetben egy fánk kb 400-600 Ft, ha a drágábbakat nézzük.

2021. dec. 9. 12:19
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
83%

Kb annyi mint a Krispy Kreme, és az jóval sźarabb minőség.

A fánk egy olyan dolog, hogy igazából csak frissen finom, ezt kombináld a luxus díszítéssel, és hogy milyen törékeny ha szállítani kell.

Ez is nyilván összeadódik.

2021. dec. 9. 18:26
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
A kifli.hu közönsége eleve a budapesti középosztály meg attól felfele. Háztartásonként minimum 800k bevételes multiknál meg startupoknál dolgozó párokat havi 1-2 alkalommal nem fog csődbe vinni, ha ilyesmivel vagy egy jobb vacsorával lepik meg egymást. Vasárnapi otthon pihenés közben jön a futár, hoz pár fánkot, 2 karton vizet, budipapírt, tejet, miegymást, átveszed pizsiben és folytatod a Netflixezést. Tízezreknek ér ez meg plusz egy ezrest, innentől meg nem meglepő az árazás.
2021. dec. 10. 04:08
 33/51 anonim ***** válasza:
95%

32: én többször elmegyek a belvárosi üzletük előtt... Nem azt mondom, hogy tömve van, de szemmel láthatóan bőven van vásárló/fogyasztó. Pedig kb. ugyanilyenek az árak.

Ahogy már korábban is írták itt: az állítólagos nagy szegénység ellenére is tele vannak a Starbucks-ok - és nem a felső tízezerrel....

2021. dec. 10. 10:01
 34/51 anonim ***** válasza:
50%
A Nyíregyházi,ahogyan te mondtad "sötét Szabolcsi" -féle embereket ne hozd ide példának mert Ők az a típusú emberek akik fizetés után arany tányérból esznek, egy hét múlva meg mennek lopni és kéregetni. (tisztelet a kivételnek, de ezek nem veszik meg az extradága nasit.)
2021. dec. 10. 11:21
 35/51 anonim ***** válasza:
63%

#34 ezt kikérem magamnak nyíregyháziként!!!!

Egyetlen c kategóriás nem volt a sorban egyik alkalommal sem.

Nem kéne egy kalap alá venni az itt lakókat.

2021. dec. 10. 11:51
 36/51 anonim ***** válasza:
17%
Írtam hogy tisztelet a kivételnek. Viszont hogy nem volt köztük olyan azt meg én kétlem.
2021. dec. 10. 11:54
 37/51 anonim ***** válasza:
50%

Én ott voltam, mint írtam, 2-szer, és egy sem volt ott.

Te hol élsz?

2021. dec. 10. 11:58
 38/51 anonim ***** válasza:
21%
Olyan helyen ahol sokkal kevesebb az előbb említett kategória és pedagógusként tudom kik hoznak az oviba extra cukrokat, csokikat, kajákat fizetés-és segélyosztás után 1 hétig.
2021. dec. 10. 12:02
 39/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! (Én senkit nem pontoztam le.)

Mint írtam, a Boxszal nincs bajom, tényleg minőségiek a fánkjaik, bár semmiképpen sem luxus minőségűek. Én elég finnyás vagyok, nem szeretem hulladék kajára költeni a pénzem, ezért fánkot sem szoktam venni, legfeljebb csak náluk, ha véletlen arra járok.

Ami meg a Starbucksot illeti, az a legnagyobb parasztvakítás. Ha minőségi kávét akarok inni, itthon készítem el magamnak, vagy bemegyek egy újhullámos kávézóba. Semmiképp nem egy hiper-profitorientált, kizsákmányoló óriáscég összepancsolt kávé"különlegességeit" fogom választani.

2021. dec. 10. 16:23
 40/51 anonim ***** válasza:

39., kérdező! Elhiszem, hogy nem pontoztál senkit le. De félreértették a válaszom sokan. Én írtam, hogy aki 475 ezret ki tud adni egy 7 decis borért, annak a 3 fánk 3.290-ért meg se kottyan.

Nem irigykedem, de lássuk be, az átlagembernek átlagfizetéssel ez is sok. Vagy itt mindenki luxusban él? Hát én nem.

Erre próbáltam rávilágítani, de nem nagyon tetszett a válaszom a többségnek. Ha valaki leírja a mai magyar "átlagvalóságot", az már baj.

A termék biztos finom, de én nem adnék érte ennyi pénzt. Inkább veszek azon a pénzen mást. Aki megteheti, vegye meg, semmi kifogásom ellene.

2021. dec. 11. 11:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!