Ha el tudják adni akkor nem elmebetegek. Soha nem venném meg. De sokféle vevő van.
2021. dec. 9. 13:29
12/51 anonim válasza:
#9-es. A te eszed szerint akkor luxuscikk az összes húsféle is, hiszen azok nélkül lehet élni. Persze nem kell cukor és fúszerek sem mert azok is luxuscikkek hiszen csak finomabb lesz tőlük az étel.
2021. dec. 9. 13:31
13/51 anonim válasza:
Tudod, ez üzlet. Amíg ennyiért is megveszik, miért adnák olcsóbban? A legtöbb, mostanában történt áremelésnek sincs semmi köze a piaci dráguláshoz, főleg hogy befagyasztották az üzemanyagárakat, így a szállítási díjak se nagyon ugrottak meg. De mivel ez benne van az emberekben, most jól fel lehetett tolni az árakat, az emberek megértőbbek és lenyelik (többnyire), így egy ideig extra profithoz jutnak, amíg az áremelést le nem követi a béremelés, mert az meg fogja növelni az ő kiadásaikat is, de addig is behúztak némi extra suskát.
2021. dec. 9. 13:33
14/51 anonim válasza:
#12 igen, az. Luxus, hogy bemész a boltba és bármit kapsz amit akarsz. Az, hogy manapság már szinte minden, ami nekünk normális és szinte alap, még nem élet feltétel. Az emberek egyre több mindent engedhetnek meg maguknak, az adidas is luxuscikk, és az is, hogy eljársz a fodrászhoz. Ezek csak plusz dolgok. De az is luxuscikk, hogy ha valamiből a legjobbat veszi az ember. Márpedig ez a fánk nem szar minőség.
2021. dec. 9. 13:43
15/51 anonim válasza:
Van vagy 5-6 boltjuk Bp-en, már évek óta, és még nem kellett bezárniuk..
Ajj, ne reklámozzatok már olyat, ami nem szállít országosan :(
2021. dec. 9. 14:13
17/51 anonim válasza:
Nem elmebetegek, csak tudják, hogy van, aki ennyiért is megveszi és élnek a lehetőséggel, hogy jól megszedják magukat mások hülyeségén. Aligha őket lehet emiatt elmebetegnek nevezni.
2021. dec. 9. 14:15
18/51 anonim válasza:
Nyíregyházán (a sötét Szabolcsban!) 2 hónapja nyitott, az első két hétben az utcán állt a sor vége!!!!
Kétszer jártam ott, egyszer magunknak, másodszor ajándékba vettem. Mind a kétszer 20 perc volt, mire sorra kerültem.
2021. dec. 9. 14:18
19/51 anonim válasza:
Ha nem felel meg számodra az ár/érték arány, akkor ne vedd meg!
Nekem is van nagyon sok dolog az életben, amit drágállok annyiért, amennyiért adják, ugyanakkor volt pár olyan luxuskiadásom, amit meg más nem tud hová tenni.
2021. dec. 9. 14:20
20/51 anonim válasza:
Hűazannya! Azért most dobtam egy hátast. De amíg 475.000 forintért megisznak egy 7 decis bort és ki is fizetik egy étteremben, ezért már ezen sem csodálkozom.
Megnéztem a linket: aznap elfogyasztandó, szobahőmérsékleten. Gyááá..
Gyerekek, ez nem nekünk való. Három két falatnyi fánkocska 3.290 forint. :)
Elképzelem, ahogy a megajándékozott kibontja. Biztos nagyon örül neki... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!