Ezek elmebetegek, hogy 3 db fánkot 3000 Ft-ért árulnak?
Ki veszi ezt meg? Normál esetben egy fánk kb 400-600 Ft, ha a drágábbakat nézzük.
Valóban nagyon drága, de ha megnézed az összetevőket, akkor láthatóan a sima fánkok mellett ez luxus kategória.
Akinek erre van igénye és pénze is, az gondolom megveszi.
Nekünk, bérből élő földi halandóknak meg jó az olcsóbb is. 🤷
The box donut fánkok remekművek, itt igazából élményt veszel. Különben a kifli.hu rárakja a jutalékát, olcsóbb, ha egy Donut üzletben veszed meg.
Egyébként isteni! És ajándéknak többet ér, mint egy olcsó, íztelen bonbon. Van szülinapos dobozuk, meg gyerekszületésre való, így remek ajándék.
Félreértés ne essék, én is szeretem a boxos fánkokat, egyszer-egyszer megéri beugrani és rászánni 5-600 Ft-ot (asszem múltkoriban még annyi volt náluk egy).
Szóval ebben egyetértek veletek.
Viszont ezt a kiflis "ajánlatot" nem tudom hová tenni, először azt hittem, elírtak valamit.
Én sem értem a kérdező problémáját.....
Sajnálni fogod őket, ha rajtuk rohad...??
Próbáld elképzelni, hogy egy cég igencsak komoly piackutatást végez, mielőtt egy terméket X összegért piacra dob. Amíg van rá kereslet, addig pontosan annyiért adja, amennyiért még megvásárolják.
... amúgy pedig MINDEN édesség sokkal drágább karácsonyi/húsvéti/egyéb alkalmi díszdobozban, mint normál csomagolásban.
Mert ajándékba drágábban is megveszik az emberek.
Ennyi, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!