Kockázott pulykacomb filé mennyi idő alatt lesz puha párolva?
13-mas, komoly gond maximum a te hozzáértéseddel, meg az igénytelenségeddel van!
Combról van szó, nem mellről, jó reggelt kívánok!
Sajnos dolgoztam már én is olyan ... hát nem is tudom, se kollégának, se szakácsnak nem hívom szívesen, szóval olyan nagyképű főzőemberrel, aki szakácsnak hívta magát, hogy mindent félig nyersen adott ki, de annak az lett a vége, hogy majdnem meg is verték. :)
Ja, apropó, nem teljesen ez a téma, pont a múlt héten ítéltek el egy szakácsot, börtönbüntetésre, mert a félig nyers szarával megmérgezett vagy 30 embert.
Ő is vagy 30 éve a pályán volt , asszitte, hogy ettől majd ő tudja, mit hogy kell...
Hát, nem!
Egy összekockázott pulyka felső comb felpuhulási ideje kb. 40 perc.
6-10 perc mondjuk a pulykamellnek elég, annak talán még sok is, de egy comb, ennyi idő alatt, maximum csak felkeményedik, meg épphogy nem lesz belül véres. Ami még baromi távolról integet annak, hogy az puha is legyen!
Egyébként meg nincs itt helye kontárkodásnak, meg fantáziálgatálásnak, baromi gyorsan igazolhatja az élet, kinek van igaza:
Kedves kérdező, végül mennyi idő kellett a húsnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!