Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért jobb a Lidl mint az Aldi?

Miért jobb a Lidl mint az Aldi?

Figyelt kérdés
Mindkettőbe járok és a Lidl parkolók és a boltok is mindig tömve vannak az Aldi sosem. Mi van a Lidl-be ami ennyivel jobb sokaknak és semmit nem látok amitől az ennyivel jobb bolt lenne.

2021. dec. 4. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Én sose érzékeltem a különbséget. De az nekem is feltűnt, hogy többen járnak a Lidlbe, és itt gyakorin is népszerűbb.
2021. dec. 4. 21:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Én sem de tény, hogy valamiért kábé mindig dupla annyian vannak benne mint az Aldiban. De úgy látszik konkrétan senki nem tudja meghatározni mitől jobb neki a Lidl. Érdekes dolog. :)
2021. dec. 5. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Lidl olcsóbb azért jobb a többségnek míg az Aldi drágább sok dologban. Pekaru sokkal drágább az Aldiban, húsok is valamivel drágábbak, tejtermékek között is van drágább de nagyobb a kínálat. Sok embert csak a pénz vezérel ezért jár a Lidlbe. Sok helyen van Lidl sokszor kozpontibb helyeken is
2021. dec. 5. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem ezt a Lidl sztárolást/imádatot. Én csak néhányszor jártam, de tiszta káosz az egész bolt, nem találtam soha semmit, amit szerettem volna. Ehelyett vannak nagyon furcsa német termékek, amikről azt se tudom milyenek. Na és az árak se kifejezetten kedvezőek, csak az akciós termékeknél.
2021. dec. 6. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Most megszámoltam, hogy hány autó áll az egymástól 1km-re lévő Aldi és Lidl parkolóban. Lidl 53, Aldi 47. Ez szerintem nem nagy különbség, a Lidlnél van egy dohánybolt is a parkoló szélén.
2021. dec. 10. 17:54
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

Ma ismét megtapasztaltam miért a Lidl a nyerő :D Két egymástól kb. 100 méterre lévő bolt van nálunk. Aldiban építettek 4 kasszát, mind a négyet még sosem láttam működni. A bolt méretéhez képest tömeg volt, így 3 ment, legalább 10 percet álltam sorba.

Lidlben 10 kassza van, nagy tömeg esetén akár 7-8 is mehet. Másfél embert kellett kivárnom, mert annyival több felé oszlott kb. ugyanannyi ember.

A másik idegesítő, hogy az Aldiban rendszeresen elfogynak a leakciózott termékek (ma 3 is) és nem töltik után. A Lidlben ez csak a legritkább alkalmakkor fordul elő.

2021. dec. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!