Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kaját vegyek amitől...

Milyen kaját vegyek amitől nem fog fájni a hasam?

Figyelt kérdés
Suliban szoktam venni lekváros buktát és rá 10 percre éget, fáj tőle a hasam de a kakaóscsigától is így van mit próbálják még meg?
2021. dec. 3. 05:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb lenne, ha kivizsgàltatnád magad, hogy ez mitől lehet. (Lehet allergiàd is valamire.)
2021. dec. 3. 05:48
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
nem biztos hogy segít a bennük lévő sok tartósítószer sem... de kitudja mi lehet a baj.. kenyértől, zsemlétől nem szokott ilyen lenni?
2021. dec. 3. 06:17
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Egyed a gyümölcsöt, salátákat, mint a többi fajtársad, és pár év múltával lehetsz instalány, vagy modell :-D
2021. dec. 3. 06:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezen a két kaján kívül még van egy-két dolog a boltban.
2021. dec. 3. 06:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg olyat, ami nem kelt tésztából készül, pl. rétest.
2021. dec. 3. 07:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is előbb a kelt tésztát iktasd ki, lehet élesztő allergia. Habar a kakaós csiga leveles tészta és abban nincs élesztő.

A másodim dolog ami nagyon gyanús, a glutén. Bolti kenyértől is rosszul vavy? Sütiktől?

2021. dec. 3. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Először is orvos. Meg tudja állapítani mit kell kiiktatnod az étrendedből vagy milyen bogyó segít. Én azt mondom főzz magadnak egyszerű rostban gazdag ételeket, egyél elegendő zöldséget, és ne ilyen sz.rokat már bocsi de amiben nincs semmi tápérték, az sosem használ, sőt más érzékenységet is előidézhet hosszú távon.
2021. dec. 3. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nem lepne meg ha pl a lekvár romlott lett volna...

Mindenképp nézesd meg, mert a glutén allergia szét tudja kapni a hasad belülről, ami akár maradandó sérülés is lehet.

2021. dec. 3. 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Orvos!

Egyébként addig is próbálj meg enni tejterméket (joghurt, sajt), husokat és zöldségeket.

Joghurt, kefir a gyomorpanaszban kulonosen jo

2021. dec. 4. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!